Sterk en fit in je lijf, sterk en fit in je hoofd

Ook voor kinderen die NIET naar de BSO gaan

ik-ben-fit-arenaKinderen zijn constant in ontwikkeling. Ze groeien, leren vaardigheden, doen kennis op en leren zich sociaal te gedragen. Sporten is enorm belangrijk in deze fase van hun leven. Want door actief deel te nemen aan sportactiviteiten worden vaardigheden als coördinatie, zelfvertrouwen en sociaal gedrag ontwikkeld en versterkt. Kinderen worden in de Sportstudio in een vertrouwde omgeving uitgedaagd om nieuwe dingen te proberen en zich daardoor steeds te verbeteren.

Unikidz_Group_ik-ben-fit_Kick-box
Unikidz_Group_Leiding_ik-ben-fit-arena-e1430249608785
Unikidz_Group_ik-ben-fit_sport

Sportlessen voor kinderen

In de Sportstudio wordt de inhoud van de lessen afgestemd op de ontwikkelingsfase waar uw kind in zit. Zo werken we bij de kleinere kinderen met ballonnen, bellenblaas en ander klein materiaal en ligt bij de oudere kinderen de focus meer op gymnastische vaardigheden en het vertrouwen in hun deelname in de groep.

De sportlessen binnen onze sportstudio worden verzorgd door ervaren en gediplomeerde sportinstructeurs. De lessen worden gegeven in een zeer inspirerende omgeving voorzien van verschillende elementen die een belangrijke bijdrage zullen leveren aan de ‘vanzelfontwikkeling’ van het kind.

Programma

Woensdag:
10.30-11.15 uur: Mini/Junior Gym (18-48 maanden) (Dutch and English spoken)

Donderdag:
16.00-17.00 uur: Jump Gym (4-6 jaar)
17.00-18.00 uur: Jump Gym (6+ jaar)

meer informatie

Tarieven

8 euro per les
meer informatie

Inschrijven

Programma

Onderstaande sportlessen zijn ook voor kinderen die NIET naar de BSO van UniKidz gaan. 

Woensdag:
10.30-11.15 uur: Mini/Junior Gym (18-48 maanden) (Dutch and English spoken)

Donderdag:
16.00-17.00 uur: Jump Gym (4-6 jaar)
17.00-18.00 uur: Jump Gym (6+ jaar)

Mini/Junior gym 18-48 maanden (Ouder&Kind) 
Mini/Junior gym is speciaal bedoeld voor de peuter van 18 tot 48 maanden die samen met papa en mama of opa en oma lekker wil spelen/gymmen in een ‘echte’ gymzaal’. Juist het opdoen van veel bewegingservaring is op deze leeftijd ontzettend belangrijk.

De peuters krijgen spelenderwijs wisselende bewegingssituaties aangeboden waardoor ze geprikkeld worden om te bewegen: klimmen, klauteren, balanceren, hangen, springen en rollen. Uw kind leert tijdens de les onder meer hoe kleine opdrachten uitgevoerd moeten worden. Daarnaast komt inschatten van afstand, diepte, hoogte en verte ook aan de orde. Natuurlijk wordt de gymles altijd gestart of afgerond met bijvoorbeeld een spelletje.

Mini/Junior gym 18-48 months (Parent&Child) (English spoken)
The Minigym is especially for todlers from 18 up to 36 months. Together with mom or dad they can play and learn new skills in a real Gymnasium. During the weekly classes the children are motivated to challenge themselfs in a playfull and fun way.

To challenge the children every class with new excersises they can build a strong foundation for the future. They climb, balance, jump and roll. They are taught to complete little assignments and are rewarded with smiles, hugs and cheering from you. We always start and finish the lesson with a fun game or song.

Jump Gym
Bewegen is goed voor je, dat weten we allemaal. Maar bewegen is niet altijd leuk en soms een beetje saai. Maar niet bij Jump Gym! Tijdens Jump Gym werk je aan je trampoline springvaardigheden gecombineerd met oefeningen op andere turn- en gymtoestellen. Durf jij de uitdaging aan?

Tarieven

De lessen worden aangeboden in 3 blokken van 10 weken op jaarbasis. Een les kost € 8,- en de betaling wordt voldaan voorafgaand het betreffende blok. Proefles op aanvraag. Geen inschrijfkosten.
Unikidz Members ontvangen 5% korting op alle lessen.

Inschrijven

Inschrijven of uw kind aanmelden voor een proefles kan door het formulier in te vullen via de rode knop hieronder. U schrijft uw kind in voor een blok van 10 weken. UniKidz Members krijgen korting.

Contact

Sportstudio ‘ik-ben-fit’ Arena
Eva Besnyöstraat 11
1087 KR Amsterdam
tel 020-4160535
email info@ikbenfitarena.nl