Activiteiten voor alle kinderen,
ook voor kinderen die NIET naar de BSO gaan.

Theaterschool ACT

De focus van Theaterschool ACT ligt op de ontwikkeling van de kinderen. Dat leerlingen aspecten van het theatervak leren waar ze later ook in de rest van hun leven plezier van hebben. Binnen en buiten het theater. Spel-, acteer-, dans- en zanglessen wisselen elkaar af wat ervoor zorgt dat kinderen allround opgeleid worden.

Jump Gym

Bewegen is goed voor je, dat weten wij allemaal. Maar bewegen is niet altijd leuk en soms een beetje saai. Maar niet bij Jump Gym. Met Jump Gym werk je aan je trampoline springvaardigheden gecombineerd met klimmen en klauteren over diverse toestellen. Durf jij de uitdaging aan?

Feestelijk koken

Feestelijk koken laat kinderen kennis maken met de beginselen van het koken. De ene week een lekkere taart, de andere week een fruit dessert of een brownie. Zoet en gezond worden afgewisseld. Plezier in het koken staat voorop. Daarnaast leren de kinderen recepten te lezen, werken met keukengerei en samen te werken. Het resultaat mag natuurlijk geproefd worden, voor sommigen het favoriete onderdeel van de les.

Grenzeloos koken

Samen op zoek naar de eetgewoontes van mensen die in andere landen wonen. Wat eten ze in Italië, China of Griekenland? Welke ingrediënten gebruiken ze en hoe proeft het eten eigenlijk. Kinderen worden uitgedaagd om andere gerechten te maken en proeven. Leerzaam en lekker!