Ook kinderen kunnen koken

Ook voor kinderen die niet naar onze BSO gaan!

ik-kan-koken-studio

Kinderen zijn nieuwsgierig en staan te popelen om zelf dingen te gaan doen. En wat is er nu leuker dan als een echte chef helemaal zelf een recept te volgen, je ingrediënten bij elkaar te zoeken, te snijden met een echt mes, en achteraf lekker met zijn allen het resultaat te proeven? Al je zintuigen worden gebruikt, je leert samenwerken met anderen, bent lekker creatief bezig en kan met je handen aan de slag.

 

Kookworkshops voor kinderen

Deze workshops en proeverijen vinden plaats in onze professionele kookstudio, onder leiding van ervaren en gediplomeerde medewerkers. De kookstudio is van alle gemakken voorzien, is afgestemd op de leeftijdsgroep en heeft werkstations voor  groepen van maximaal 16 kinderen van 6-16 jaar.

Programma

woensdag:
15.00 – 17.00 uur: Kookworkshop met thema Lente (6+ jaar)

meer informatie

Tarieven

10 lessen voor € 195,-
meer informatie

Inschrijven*

* Voor dit schooljaar is inschrijven helaas niet meer mogelijk.

Programma

We hebben een divers aanbod van wisselende kookworkshops in onze Kookstudio ‘ik-kan-koken’ voor kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 16 jaar.

De komende periode bieden wij de volgende kookworkshop voor kinderen aan:

woensdag:
15.00 – 17.00 uur: Kookworkshop thema Lente (6+ jaar)
10 lessen voor € 195,-

Ieder seizoen heeft zo zijn eigen producten en gerechten. Logisch, want in de winter is er bijvoorbeeld weer andere groente en fruit verkrijgbaar dan in de zomer en in de herfst. Naast leuk en gevarieerd is koken met de seizoenen ook nog eens goed voor onze planeet: als je eet ‘wat in het seizoen is’ gebruiken we bijvoorbeeld minder energie om groenten en fruit te verbouwen. Dus kom lekker koken bij UniKidz! In de lopende workshop koken we de heerlijkste dingen met het lenteseizoen en verdiepen we ons in gerechten die horen bij de lente.

Tarieven

De workshops koken voor kinderen worden in blokken van 10 weken aangeboden. De kosten bedragen € 195,- per blok (10 lessen van 2 uur). Het is mogelijk om tussentijds in te stromen, de kosten worden dan verrekend met het aantal lessen dat nog gevolgd wordt.

*Unikidz Members ontvangen 5% korting op alle kookworkshops.

Inschrijven*

Inschrijven of uw kind aanmelden voor een proefles kan door het formulier in te vullen via de rode knop hieronder. U schrijft uw kind in voor een blok van 10 weken. UniKidz Members krijgen korting.

* Voor dit schooljaar is inschrijven helaas niet meer mogelijk.

Contact

Kookstudio ‘ik-kan-koken’
Krijn Taconiskade 126
1087 HV Amsterdam
tel 020-4160535
email info@ikkankokenstudio.nl