Ook kinderen kunnen koken

Ook voor kinderen die niet naar de BSO gaan

ik-kan-koken-studioKinderen zijn nieuwsgierig en willen graag zelf dingen doen. Wat is dan leuker om zelf een recept te volgen, ingrediënten bij elkaar te zoeken, te snijden met een echt mes, en het resultaat te proeven. Alle zintuigen worden gebruikt, je leert samenwerken, bent creatief bezig en kan met je handen aan de slag. 

Kookworkshops voor kinderen

De workshops en proeverijen vinden plaats in onze kookstudio. Deze ruimte is van alle gemakken voorzien en biedt met verschillende werkstations voldoende ruimte aan groepen tot maximaal 12 personen. De kooklessen worden verzorg door ervaren en gediplomeerde medewerkers.

Programma

maandag:
16.00 – 17.30 uur: Kookworkshop met thema Winter (6+ jaar)

donderdag:
16.00 – 17.30 uur: Kookworkshop met thema Vegetarisch (6+ jaar)

meer informatie

Tarieven

10 lessen voor € 150,-
meer informatie

Inschrijven

Programma

We hebben een divers aanbod van wisselende kookworkshops in onze Kookstudio ‘ik-kan-koken’ voor kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 16 jaar.

De komende periode bieden wij de volgende kookworkshops voor kinderen aan:

maandag:
16.00 – 17.30 uur: Kookworkshop thema Winter (6+ jaar)
10 lessen voor € 150,-

Ieder seizoen kent eigen producten. In de winter zijn weer andere groenten en fruit verkrijgbaar dan in de zomer. Koken met de seizoenen is naast leuk en gevarieerd ook goed voor onze planeet. In deze lessen koken we met het winterseizoen en verdiepen we ons in gerechten die horen bij de winter.

donderdag:
16.00 – 17.30 uur: Kookworkshop thema Vegetarisch  (6+ jaar)
10 lessen voor € 150,-

Wat is dat eigenlijk, vegetarisch eten? Welke vormen zijn er? Waarom kiezen mensen ervoor? Dat kan zijn vanwege dierenleed, gezondheid, milieu of geloof. Er is enorm veel variatie in vegetarisch koken, een aantal daarvan gaan we samen koken en natuurlijk proeven.

Tarieven

De workshops koken voor kinderen worden in blokken van 10 weken aangeboden. De kosten bedragen €150,- per blok (10 lessen). Het is mogelijk om tussentijds in te stromen, de kosten worden dan verrekend met het aantal lessen dat nog gevolgd wordt.
Unikidz Members ontvangen 5% korting op alle kookworkshops.

Inschrijven

Inschrijven of uw kind aanmelden voor een proefles kan door het formulier in te vullen via de rode knop hieronder. U schrijft uw kind in voor een blok van 10 weken. UniKidz Members krijgen korting.

Contact

Kookstudio ‘ik-kan-koken’
Krijn Taconiskade 126
1087 HV Amsterdam
tel 020-4160535
email info@ikkankokenstudio.nl