Sterk en fit in je lijf, sterk en fit in je hoofd

Ook voor kinderen die NIET naar de BSO gaan

ik-ben-fit-arenaKinderen zijn constant in ontwikkeling. Ze groeien, leren vaardigheden, doen kennis op en leren zich sociaal te gedragen. Sporten is enorm belangrijk in deze fase van hun leven. Want door actief deel te nemen aan sportactiviteiten worden vaardigheden als coördinatie, zelfvertrouwen en sociaal gedrag ontwikkeld en versterkt. Kinderen worden in de Sportstudio in een vertrouwde omgeving uitgedaagd om nieuwe dingen te proberen en zich daardoor steeds te verbeteren.

Sportlessen voor kinderen

In de Sportstudio wordt de inhoud van de lessen afgestemd op de ontwikkelingsfase waar uw kind in zit. Zo werken we bij de kleinere kinderen met ballonnen, bellenblaas en ander klein materiaal en ligt bij de oudere kinderen de focus meer op gymnastische vaardigheden en het vertrouwen in hun deelname in de groep.

De sportlessen binnen onze sportstudio worden verzorgd door ervaren en gediplomeerde sportinstructeurs. De lessen worden gegeven in een zeer inspirerende omgeving voorzien van verschillende elementen die een belangrijke bijdrage zullen leveren aan de ‘vanzelfontwikkeling’ van het kind.

Programma

Maandag:
17.00-18.00 uur: Basketbal Clinic (6+ jaar)

Donderdag:
16.00-17.00 uur: Jump Gym (6+ jaar)
16.00-17.00 uur: Jump Gym (8+ jaar)

meer informatie

Tarieven

8 euro per les
meer informatie

Inschrijven

Programma

Onderstaande sportlessen zijn ook voor kinderen die NIET naar de BSO van UniKidz gaan. We werken in blokken van 10 weken. Het programma kan per blok aangepast worden. 

Maandag:
17.00 – 18.00 uur: Basketbal Clinic

Donderdag:
16.00-17.00 uur: Jump Gym (6+ jaar)
17.00 – 18.00 uur: Jump Gym (8+ jaar)

Basketbal Clinic
Deze clinic wordt gegeven door Aleks, onze sport- en bewegingsleider maar ook betrokken als strength en conditioning coach bij de basketbalacademie van Apollo.
Tijdens deze clinic van 10 weken komen de techniek, het spelinzicht en het sociale aspect (samenwerken) van basket aan bod. Geweldige manier om kennis te maken met deze sport!

Jump Gym
Bewegen is goed voor je, dat weten we allemaal. Maar bewegen is niet altijd leuk en soms een beetje saai. Maar niet bij Jump Gym! Tijdens Jump Gym werk je aan je trampoline springvaardigheden gecombineerd met oefeningen op andere turn- en gymtoestellen. Durf jij de uitdaging aan?

Tarieven

De lessen worden aangeboden in 3 blokken van 10 weken op jaarbasis. Een les kost € 8,- en de betaling wordt voldaan voorafgaand het betreffende blok. Proefles op aanvraag. Geen inschrijfkosten.
Unikidz Members ontvangen 5% korting op alle lessen.

Inschrijven

Inschrijven of uw kind aanmelden voor een proefles kan door het formulier in te vullen via de rode knop hieronder. U schrijft uw kind in voor een blok van 10 weken. UniKidz Members krijgen korting.

Contact

Sportstudio ‘ik-ben-fit’ Arena
Eva Besnyöstraat 11
1087 KR Amsterdam
tel 020-4160535
email info@ikbenfitarena.nl