Sterk en fit in je lijf, sterk en fit in je hoofd

Ook voor kinderen die NIET naar onze BSO gaan!

ik-ben-fit-arenaKinderen zijn constant in ontwikkeling. Ze groeien, leren vaardigheden, doen kennis op en leren zich sociaal te gedragen. Sporten is enorm belangrijk in deze fase van hun leven. Want door actief deel te nemen aan sportactiviteiten worden vaardigheden als coördinatie, zelfvertrouwen en sociaal gedrag ontwikkeld en versterkt. Kinderen worden in de Sportstudio in een vertrouwde omgeving uitgedaagd om nieuwe dingen te proberen en zich daardoor steeds te verbeteren.

Unikidz_Group_Leiding_ik-ben-fit arena_II

Sportlessen voor kinderen

In de UniKidz Sportstudio worden kinderen in een vertrouwde en veilige setting uitgedaagd om nieuwe dingen uit te proberen en hun eigen grenzen te verleggen. De lessen zijn namelijk afgestemd op de ontwikkelingsfase van uw kind. Zo werken we bij de kleinere kinderen met ballonnen, bellenblaas en ander klein materiaal, en ligt bij de oudere kinderen de focus meer op gymnastische vaardigheden en het bouwen van vertrouwen door hun deelname binnen de groep.

Kortom, de Sportstudio van UniKidz levert een energieke bijdrage aan de ‘vanzelfontwikkeling’ van uw kind. Uiteraard wordt de Sportstudio geleid door ervaren en gediplomeerde sportinstructeurs.

 

Een paar voorbeelden van onze sportlessen: Basketball Clinic, Football Clinic, Rugby, Athletics, JumpGym, KickFun4Kids, Strength and Conditioning training, Judo, Taekwando, Boksen, Zeilen, Mini- and Junior Gym, Zwemles, etc.

Programma

Maandag:
16.00-17.00 uur: Jump Gym (6+ jaar)
17.00-18.00 uur: Jump Gym (8+ jaar)

meer informatie

Tarieven

8 euro per les
meer informatie

Inschrijven*

* Voor dit schooljaar is inschrijven helaas niet meer mogelijk.

Programma

Onderstaande sportlessen zijn ook voor kinderen die NIET naar de BSO van UniKidz gaan. We werken in blokken van 10 weken. Het programma kan per blok aangepast worden. 

Maandag:
16.00 – 17.00 uur: Jump Gym (6+ jaar)
17.00 – 18.00 uur: Jump Gym (8+ jaar)

Jump Gym
Bewegen is goed voor je, dat weten we allemaal. Maar bewegen is niet altijd leuk en soms een beetje saai. Maar niet bij Jump Gym! Tijdens Jump Gym werk je aan je trampoline springvaardigheden gecombineerd met oefeningen op andere turn- en gymtoestellen. Durf jij de uitdaging aan?

Tarieven

De lessen worden aangeboden in 3 blokken van 10 weken op jaarbasis. Een les kost € 8,- en de betaling wordt voldaan voorafgaand het betreffende blok. Proefles op aanvraag. Geen inschrijfkosten.
Unikidz Members ontvangen 5% korting op alle lessen.

Inschrijven*

Inschrijven of uw kind aanmelden voor een proefles kan door het formulier in te vullen via de rode knop hieronder. U schrijft uw kind in voor een blok van 10 weken. UniKidz Members krijgen korting.

* Voor dit schooljaar is inschrijven helaas niet meer mogelijk.

Contact

Sportstudio ‘ik-ben-fit’ Arena
Eva Besnyöstraat 11
1087 KR Amsterdam
tel 020-4160535
email info@ikbenfitarena.nl