Locatie UniKidz Neptunus

4 tot en met 13 jaar – aparte ruimte voor onze allerjongsten – EN een aparte ruimte voor Scoolz Junior powered by UniKidz (opvang voor 8+) – STEAM – Science – Technology – Engineering – Art – Mathematics – ACTIEF – judo – golf – zwemles – paardrijden – kickfun4kids – voetbalclinics – CREATIEF – atelier – koken – moestuinieren – dierenverzorgen – klassieke&moderne dans – ballet – Theaterschool ACT lessen – en zo veel meer activiteiten – sportzaal – danszaal – STEAM Room – inspirerende en uitdagende ruimtes – Unikidz+ pakket – biologische maaltijden – All-in concept 

Voor wie

BSO UniKidz (4-7 jaar) EN BSO Scoolz Junior (8+ jaar)

 

Profiel Locatie

UniKidz NEPTUNUS is een moderne BSO locatie met 2 basisgroepen voor maximaal 43 kinderen. Onze BSO bevindt zich in de Neptunusschool. We hebben een nauwe samenwerking met de school en stimuleren zelfstandigheid en ervarend leren passend bij Dalton, waarbij wij gezamenlijk de focus leggen op het profiel Wetenschap, Natuur en Techniek (WNT). De activiteiten en inspirerende ruimtes zijn afgestemd op de specifieke leeftijd van de kinderen om hen meer uitdaging te bieden in hun ontwikkeling. Kinderen hebben ook de mogelijkheid om zich na een drukke schooldag even terug te trekken in onze lounge- en rustruimte. Uiteraard staan veiligheid, uitdaging en speelse vanzelfontwikkeling hier ook centraal.

Het team van professionals bestaat uit twee leidinggevenden en de mentoren met verschillende opleidingsachtergronden op zowel MBO als HBO niveau met jarenlange werkervaring (voorbeelden: STEAM Specialist, sport- en bewegingsleiders, dansdocenten, theaterdocenten, sociaal pedagogisch hulpverleners, onderwijsassistente, pedagogisch werkers, etc.). Met elkaar staan zij garant voor een warme en veilige omgeving voor uw kind(eren), en een  mooie balans van actieve en ontspannende binnen- en buitenactiviteiten die kinderen uitdagen zich vanzelf verder te ontwikkelen.

 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over STEAM!

Voorzieningen, activiteiten & meer

 • Multi-functionele BSO-ruimte
 • Dagelijks steam/sport/spel/dans/drama-activiteiten
 • Biologische maaltijd
 • Sportzaal
 • Theater- en Danszaal
 • STEAM Experience Room
 • Kinderkookstudio
 • Creatief atelier
 • Gameroom: kinderen kunnen zich hier uitleven met onder andere tafelvoetbal, air-hockey, darten en biljarten.
 • Vrije speelruimte
 • Outdoor/buitenspelen
 • Bijlesstudio ‘mijn-studie’ Spot
 • Unikidz+ pakket
 • All-inclusive concept
 • studiedagenopvang

Onze tarieven* voor het jaar 2020 zijn als volgt

Schoolweken inclusief vakantieopvang (continurooster)

Aantal middagen Per maand Uurtarief
1 middag € 225,95 € 8,50
2 middagen € 451,18 € 8,50
3 middagen € 676,77 € 8,50
4 middagen € 902,36 € 8,50
5 middagen € 1127,95 € 8,50

Uiteraard rekenen wij graag uw totale maandelijkse kosten voor uw persoonlijke situatie voor u uit. 

Klik hier om contact op te nemen.

Kinderopvangtoeslag

De overheid stelt als uitgangspunt dat kinderopvang een zaak is van ouders, werkgevers en overheid. Ouders die werken en van kinderopvang gebruik maken, kunnen een tegemoetkoming van het Rijk krijgen. Ouders sluiten zelf een overeenkomst met de kinderopvangorganisatie en zijn financieel verantwoordelijk. De ouders ontvangen een factuur van de buitenschoolse  opvang en hebben de mogelijkheid om via de belastingdienst een tegemoetkoming in de kosten aan te vragen. Meer informatie hierover is te vinden op www.toeslagen.nl. Als ouder kunt u via de belastingdienst een kinderopvangtoeslag aanvragen. Deze tegemoetkoming is afhankelijk van het gezinsinkomen, het aantal kinderen dat gebruik maakt van opvang, het aantal uren en de kosten van de opvang.

Openingstijden locatie UniKidz Neptunus

Contactgegevens Dagen Openingstijden Dagen Vakantietijden
Piet Zwarthof 2 Maandag 14.00 – 18.30 Maandag 07:30 – 18:30
1087 AX AMSTERDAM Dinsdag 14.00 – 18.30 Dinsdag 07:30 – 18:30
informatie@unikidz.nl Woensdag 14.00 – 18.30 Woensdag 07:30 – 18:30
(020) 416 56 91 Donderdag 14.00 – 18.30 Donderdag 07:30 – 18:30
Vrijdag 14.00 – 18.30 Vrijdag 07:30 – 18:30

Bereikbaarheid

Piet Zwarthof 2 in Amsterdam IJburg, grenzend aan het Joris Ivensplein, waar kinderen in een veilige setting buiten kunnen spelen.
De bereikbaarheid is goed: in de directe omgeving is (betaalde) parkeermogelijkheid en de bus/tramhalte is op loopafstand.