Locatie Amstelveen Westwijk

De opvang kenmerkt zich door tweetaligheid via de opvangformule van UniKidz International. UniKidz biedt op deze locatie voor de leeftijd van 4 tot 13 jaar BSO (Buitenschoolse opvang). Het UniKidz opvangconcept biedt activiteiten in vier ontwikkelingsgebieden MindKidz, FitKidz, SoulKidz en SkillsKidz. Doel is om kinderen hun talenten te laten ontdekken en ontwikkelen. Het activiteitenprogramma bestaat uit o.a. MindKidz: STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts en Mathematics), Scoolz Junior (coaching en bijles), FitKidz: judo, golf, tennis, zwemles, paardrijden, kickfun4kids, voetbal- en basketbalclinics, SoulKidz: klassieke & moderne dans, ballet, theaterschool ACT, circusles, SkillsKidz: koken, atelier, en nog veel meer inspirerende en uitdagende activiteiten.

Voor wie

4 tot en met 13-jarigen

 

Profiel UniKidz Amstelveen Westwijk

UniKidz Amstelveen Westwijk is gevestigd in de locatie van de Amstelland International School (ook opvang mogelijk voor kinderen van scholen in de buurt). UniKidz biedt Buitenschoolse Opvang (BSO) in 4 basisgroepen van maximaal 22-24 kinderen per groep. We hebben een nauwe samenwerking met de school, waarin we met het opvangprogramma aansluiten op het International Primary Curriculum (IPC). De activiteiten en inspirerende ruimtes zijn afgestemd op de specifieke leeftijd van de kinderen om hen meer uitdaging te bieden in hun ontwikkeling. Kinderen hebben ook de mogelijkheid om zich na een drukke schooldag even terug te trekken in onze lounge- en rustruimte. Uiteraard staan veiligheid, uitdaging en speelse vanzelfontwikkeling centraal.

Het team van professionals bestaat uit twee leidinggevenden en de mentoren met verschillende opleidingsachtergronden op zowel MBO- als HBO-niveau met jarenlange werkervaring (voorbeelden: STEAM-specialist, sport- en bewegingsleiders, dansdocenten, theaterdocenten, sociaal-pedagogisch hulpverleners, onderwijsassistente, pedagogisch werkers, etc). Met elkaar staan zij garant voor een warme en veilige omgeving, en een mooie balans van actieve en ontspannende binnen- en buitenactiviteiten die kinderen uitdagen zich vanzelf verder te ontwikkelen.

Klik op de afbeelding voor meer informatie over STEAM!

Voorzieningen, activiteiten & meer

 • Multi-functionele BSO-ruimte
 • Dagelijks activiteitenprogramma in blokken van 10 weken
 • Verantwoorde voeding
 • Sportzaal
 • Theater- en Danszaal
 • STEAM Makerspace
 • Kinderkookstudio
 • Creatief atelier
 • Gameroom (kinderen kunnen zich hier uitleven met onder andere tafelvoetbal, air-hockey, darten en biljarten)
 • Vrije speelruimte
 • Outdooractiviteiten
 • Buitenspelen
 • Scoolz Junior bijlesruimte
 • Unikidz+ pakket
 • All-inclusive concept
 • Studiedagenopvang

Onze tarieven* voor het jaar 2020 zijn als volgt

Schoolweken inclusief vakantieopvang (continurooster)

Aantal middagen Per maand Uurtarief
1 middag € 204,89 € 8,50
2 middagen € 409,78 € 8,50
3 middagen € 614,67 € 8,50
4 middagen € 819,56 € 8,50
5 middagen € 1114,22 € 8,50

Uiteraard rekenen wij graag uw totale maandelijkse kosten voor uw persoonlijke situatie voor u uit. 

Klik hier om contact op te nemen.

Kinderopvangtoeslag

De overheid stelt als uitgangspunt dat kinderopvang een zaak is van ouders, werkgevers en overheid. Ouders die werken en van kinderopvang gebruik maken, kunnen een tegemoetkoming van het Rijk krijgen. Ouders sluiten zelf een overeenkomst met de kinderopvangorganisatie en zijn financieel verantwoordelijk. De ouders ontvangen een factuur van de buitenschoolse  opvang en hebben de mogelijkheid om via de belastingdienst een tegemoetkoming in de kosten aan te vragen. Meer informatie hierover is te vinden op www.toeslagen.nl. Als ouder kunt u via de belastingdienst een kinderopvangtoeslag aanvragen. Deze tegemoetkoming is afhankelijk van het gezinsinkomen, het aantal kinderen dat gebruik maakt van opvang, het aantal uren en de kosten van de opvang.

Openingstijden locatie UniKidz Amstelveen Westwijk

Contactgegevens Dagen Openingstijden Dagen Vakantietijden
Asserring 93 Maandag 14.45 – 18.30 Maandag 07:30 – 18:30
1187 SM Amstelveen Dinsdag 14.45 – 18.30 Dinsdag 07:30 – 18:30
informatie@unikidz.nl Woensdag 14.45 – 18.30 Woensdag 07:30 – 18:30
(020) 416 56 91 Donderdag 14.45 – 18.30 Donderdag 07:30 – 18:30
Vrijdag 11.30 – 18.30 Vrijdag 07:30 – 18:30

Bereikbaarheid