Locatie UniKidz West

UniKidz biedt op deze locatie voor de leeftijd van 2 tot 4 jaar VVE (Voorschoolse Vroegtijdige Educatie) en voor 4 tot 13 jaar BSO (Buitenschoolse opvang). Het UniKidz opvangconcept biedt activiteiten in vier ontwikkelingsgebieden MindKidz, FitKidz, SoulKidz en SkillsKidz. Doel is om kinderen hun talenten te laten ontdekken en ontwikkelen. Het activiteitenprogramma bestaat uit o.a. MindKidz: STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts en Mathematics), Scoolz Junior (bijles en coaching), FitKidz: judo, golf, tennis, zwemles, paardrijden, kickfun4kids, voetbal- en basketbalclinics, SoulKidz: klassieke & moderne dans, ballet, theaterschool ACT,circusles, SkillsKidz: koken, atelier, en nog veel meer inspirerende en uitdagende activiteiten.

Voor wie

2 tot 4 jaar VVE en 4 tot 13 jaar BSO.

 

Profiel UniKidz West

UniKidz West is gevestigd in basisschool de Catamaran (ook opvang mogelijk voor kinderen van scholen in de buurt) in de Fagelstraat in de Fredrik Hendrikbuurt in Amsterdam West. UniKidz biedt Voorschoolse en Vroegtijdige Educatie (VVE) voor 16 kinderen en Buitenschoolse Opvang (BSO) voor maximaal 46 kinderen. We hebben een nauwe samenwerking met de school, waarin we met het opvangprogramma aansluiten op het Oecumenische karakter van de school: UniKidz is een opvangorganisatie waar kinderen en ouders van alle komaf zich welkom en thuis voelen. Er is ruimte en aandacht voor alle verschillende culturen en religies. De activiteiten en inspirerende ruimtes zijn afgestemd op de specifieke leeftijd van de kinderen om hen meer uitdaging te bieden in hun ontwikkeling. Kinderen hebben ook de mogelijkheid om zich na een drukke schooldag even terug te trekken in onze lounge- en rustruimte. Uiteraard staan veiligheid, uitdaging en speelse vanzelfontwikkeling centraal.

Het team van professionals bestaat uit twee leidinggevenden en de mentoren met verschillende opleidingsachtergronden op zowel MBO- als HBO-niveau met jarenlange werkervaring (voorbeelden: STEAM-specialist, sport- en bewegingsleiders, dansdocenten, theaterdocenten, sociaal-pedagogisch hulpverleners, onderwijsassistente, pedagogisch werkers, etc). Met elkaar staan zij garant voor een warme en veilige omgeving, en een mooie balans van actieve en ontspannende binnen- en buitenactiviteiten die kinderen uitdagen zich vanzelf verder te ontwikkelen.

 

Scholen die wij ophalen:

Basisschool de Catamaran de Bentinckstraat – Basisschool de Catamaran Fagelstraat – Basisschool Dr. Rijkkramerschool – Basisschool de Catamaran Landlust – Basisschool de TheoThijssenschool – Basissschool Westerpark – Basisschool de Bron

STEAM! Voor meer informatie klik op de foto.

Voorzieningen, activiteiten & meer

 • Multi-functionele BSO-ruimte
 • Dagelijks activiteitenprogramma in blokken van 10 weken
 • Verantwoorde voeding
 • Sportzaal
 • Theater- en Danszaal
 • STEAM Makerspace
 • Creatief atelier
 • Gameroom (kinderen kunnen zich hier uitleven met onder andere tafelvoetbal, air-hockey, darten en biljarten)
 • Vrije speelruimte
 • Outdooractiviteiten
 • Buitenspelen
 • Scoolz Junior bijlesruimte
 • Unikidz+ pakket
 • All-inclusive concept
 • Studiedagenopvang

Onze tarieven* voor het jaar 2020 zijn als volgt

Schoolweken inclusief vakantieopvang (continurooster)

Aantal middagen Per maand Uurtarief
1 middag € 211,82 € 8,50
2 middagen € 423,64 € 8,50
3 middagen € 635,46 € 8,50
4 middagen € 847,28 € 8,50
5 middagen € 1.128,13 € 8,50

Uiteraard rekenen wij graag uw totale maandelijkse kosten voor uw persoonlijke situatie voor u uit. 

Klik hier om contact op te nemen.

Kinderopvangtoeslag

De overheid stelt als uitgangspunt dat kinderopvang een zaak is van ouders, werkgevers en overheid. Ouders die werken en van kinderopvang gebruik maken, kunnen een tegemoetkoming van het Rijk krijgen. Ouders sluiten zelf een overeenkomst met de kinderopvangorganisatie en zijn financieel verantwoordelijk. De ouders ontvangen een factuur van de buitenschoolse  opvang en hebben de mogelijkheid om via de belastingdienst een tegemoetkoming in de kosten aan te vragen. Meer informatie hierover is te vinden op www.toeslagen.nl. Als ouder kunt u via de belastingdienst een kinderopvangtoeslag aanvragen. Deze tegemoetkoming is afhankelijk van het gezinsinkomen, het aantal kinderen dat gebruik maakt van opvang, het aantal uren en de kosten van de opvang.

Openingstijden locatie UniKidz West

Contactgegevens Dagen Openingstijden Dagen Vakantietijden
Fagelstraat 85 Maandag 14.30 – 18.30 Maandag 07:30 – 18:30
1052 GA Amsterdam Dinsdag 14.30 – 18.30 Dinsdag 07:30 – 18:30
informatie@unikidz.nl Woensdag 12.00 – 18.30 Woensdag 07:30 – 18:30
(020) 416 56 91 Donderdag 14.30 – 18.30 Donderdag 07:30 – 18:30
Vrijdag 14.30 – 18.30 Vrijdag 07:30 – 18:30

Bereikbaarheid