Unikidz, aandacht voor groei en ontwikkeling

BSO UniKidz ziet het kind als een uniek individueel wezen met persoonlijke wensen, behoeften en karaktereigenschappen. Het pedagogisch team van UniKidz besteed veel aandacht aan de ontwikkeling en groei van elk kind. Wij luisteren graag naar de wensen en behoeften van kinderen.

Unikidz_Group_BSO_5-7_III
Unikidz_Group_BSO_8+ meisjes

Pedagogische doelen

UniKidz richt zich op het aanbieden van flexibele kwalitatief goede opvang onder begeleiding van het behoeftepatroon van kinderen en ouders. Dat wordt bewerkstelligd door middel van het aanbieden van voorzieningen met sport,- spel,- dans,- en drama-mogelijkheden, die aansluiten bij de verschillende leeftijdsgroepen en belevingswerelden. Met de kinderen zullen wij een reis maken door de ontdekkingswereld van BSO UniKidz.

Pedagogische missie

BSO UniKidz heeft zich deze missie gesteld, zodat de kinderen door ons, op een zeer ontspannen, leuke, creatieve en vooral ontdekkende manier, gestimuleerd zullen worden in hun algemene ontwikkeling.

Pedagogische visie

De focus van BSO UniKidz ligt op het welzijn en gezondheid van de kinderen. De combinatie van pedagogisch verantwoorde en interactieve kinderopvang zal zorgdragen voor kwalitatieve kinderopvang en het waarborgen hiervan. “Uw kinderen zijn onze toekomst!” En daar zorgen wij graag met alle liefde, zorg en geborgenheid voor.