Dagelijks gezonde voeding voor de broodnodige energie

Gezonde biologische maaltijden, daar kiezen we bij UniKidz heel bewust voor. Wij hechten veel waarde aan een gevarieerd en gezond voedingspatroon voor onze kinderen. Daarom zijn onze producten biologisch en dagvers. Dagelijks hebben wij een gezellig tafelmoment met alle kinderen van UniKidz, waarbij een lunch en/of tussendoortje, fruit en drinken wordt aangeboden. Het eten en drinken is in de prijs inbegrepen. Wij houden rekening met allergieën en speciale dieetwensen.

Waarom biologische voeding?

  1. Biologische gewassen smaken beter dan niet biologische. De gewassen krijgen meer tijd om te groeien, te rijpen en op smaak te komen.
  2. Bevat meer vitaminen en mineralen. In biologische voeding zit meer vitamine C en vaak ook meer mineralen en anti-oxidanten. Ook bevatten ze veel minder resten van bestrijdingsmiddelen en nitraat
  3. Puur natuur zoals het bedoeld is. Er worden geen conserveringsmiddelen, smaak-, geur-, en kleurstoffen toegevoegd.
kinderdagverblijf Amsterdam Unikidz

Het avondblok

Voor u als ouder/verzorger is het mogelijk om op de opvangdag bij UniKidz een warme maaltijd voor uw kind(eren) af te nemen. Alle warme maaltijden zijn biologisch. Het avondblok vindt dagelijks plaats van 18.00 tot 19.00 uur en kost 10 euro.