Daniëlle

Ik ben Danielle Kooiman. Ik ben geboren en woonachtig in Purmerend. In 2010 heb ik mijn opleiding Pedagogisch medewerker gehaald en in 2012 de opleiding Onderwijsassistent. Van 2008 tot 2014 heb ik gewerkt bij Stichting Kinderopvang Purmerend. Ik heb ervaring in het werken op een peuterspeelzaal en BSO. Tijdens mijn opleiding Onderwijsassistent heb ik in diverse groepen ervaring opgedaan, gevarieerd van groep 1 t/m 8.

Als kind zijnde vond ik het altijd leuk om te sporten: turnen, dansen, paardrijden en zwemmen. Ik heb een lange tijd aan wedstrijdzwemmen gedaan en ook zwemles gegeven aan kinderen. Op dit moment fitness ik graag. Ik vind het belangrijk om in beweging te zijn. Verder vind ik het ook erg leuk om creatief bezig te zijn.

Ik vind het belangrijk dat kinderen na school een plezierige tijd hebben bij Unikidz. Door de verschillende activiteiten op het gebied van sport, spel, theater, koken, creativiteit, dans en educatie, is er voor ieder kind wat wils! De kinderen krijgen bij Unikidz de kans om op een plezierige manier aan zijn/haar talent te werken, maar ook om kennis te maken met iets nieuws. Dit maakt het werken bij Unikidz extra leuk!