Na weken van hard oefenen was het afgelopen vrijdag dan eindelijk zover…. de eindpresentatie van de leerlingen van theaterschool ACT!

De leerlingen die wekelijks op woensdag en vrijdag de lessen spel, dans en zang volgen hebben het publiek laten genieten van het komische theaterstuk: Een soort van Assepoester. Alle leerlingen, jong en oud, deden samen mee in de voorstelling, wat een geweldige samenwerking opleverde. Er werd met enorm veel enthousiasme gespeeld, gezongen en gedanst ondanks de zenuwen.

Alle leerlingen speelden twee voorstellingen in theater Vrijburcht. De zaal zat vol met ouders, familie en vrienden. De sfeer zat er goed in bij het publiek en het eindapplaus was overweldigend. Niet alleen de ouders waren super trots maar natuurlijk ook de docenten. Zij hebben de leerlingen het afgelopen jaar enorm zien groeien. Prachtig om ze samen te zien stralen in de eindvoorstelling.

Op 14 en 16 juni is er een terugkomdag voor alle huidige leerlingen. Vriendjes zijn welkom!

Op 21, 23 en 28 juni zijn er open lessen (gratis) waar iedereen kennis kan maken met de docenten en de spel-, zang- en danslessen. Een leuke manier om eens te kijken of theaterlessen wat voor uw kind is. Theaterschool ACT biedt lessen aan voor kinderen/jongeren van 6 t/m 20 jaar.

Meer informatie is te vinden op www.theaterschoolact.nl.