Juf Loes is al jaren het gezicht van onze BSO locatie ParkHoek, voorheen De Kindersuite. De afgelopen jaren heeft ze een bijzondere band opgebouwd met de kinderen en hun ouders. Helaas gaat Loes ons nu verlaten.

Loes zegt hier het volgende over: ‘Ik ben nu oma van twee kleinkinderen waar ik dol op ben. Ik pas graag op hen en dat vergt tijd. Daarom is de tijd rijp om met pensioen te gaan. De afgelopen jaren met u als ouders en uw kind(eren) waren fantastisch. Ik heb altijd genoten van de kinderen en de leuke contacten met u als ouders. Ik bedank u hartelijk voor uw vertrouwen.’

Inmiddels is er een mooi afscheid geweest met alle kinderen en ouders. Ze is heel erg verwend met mooie kaarten en leuke cadeautjes. Loes heeft beloofd om zo af en toe nog even binnen te lopen, dus gelukkig is het geen definitief afscheid!

We wensen Loes natuurlijk het allerbeste en heel veel plezier en mooie momenten met haar kleinkinderen!