Wat is het een feest om nu ook de mini’s te verwelkomen bij UniKidz! Sinds kort is onze nieuwe KDV locatie op Steigereiland open en dartelen onze allerkleinsten daar vrolijk rond. De ruimtes bestaan onder andere uit een atelier, sport/dans/theaterzaal, STEAM room en een kinderkookstudio. Ook heeft de locatie een grote tuin met een apart deel dat speciaal ingericht is voor 0-4 jaar.

Het team bestaat uit leuke en enthousiaste mensen met veel ervaring in de kinderopvang. Vaste gezichten zorgen voor veiligheid en geborgenheid. Het activiteitenprogramma bestaat bijvoorbeeld uit mini- en junior gym, peutertheater, My Little Van Gogh kinderatelier en STEAM (Science, Technology, Engineering, Art & Mathematics).

Het voedingsbeleid is biologisch en tussen de middag eten de kleintjes een warme maaltijd. Er bestaat een mogelijkheid voor de kinderen om buiten te slapen, wat zeker voor kinderen met allergieën heerlijk is.

Binnenkort zal ook onze KDV locatie op Haveneiland openen: locatie Parkhoek. U bent van harte welkom voor een rondleiding!