Locatie UniKidz Neptunus

2-4 jaar – dagelijkse sport/spel/dans/drama activiteiten – uitdagende en inspirerende ruimtes – STEAM als aansluiting op het WNT profiel van de school – Uk & Puk – samenwerking basisschool Neptunus – spelenderwijs leren – Unikidz+ pakket – pedagogisch coaches – all-in concept 

Voor wie
2 tot 4-jarigen

 

Profiel locatie
UniKidz Neptunus is een kleinschalig kinderdagverblijf met 1 basisgroep van maximaal 14 kinderen. Uiteraard staan veiligheid, uitdaging en speelse vanzelfontwikkeling ook hier centraal. Spelen, ontdekken en groeien gaan hand in hand. Wij stimuleren de kinderen op het gebied van taalontwikkeling, sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische en zintuigelijke ontwikkeling en rekenen. Het leuke aan deze locatie is de samenwerking met basisschool Neptunus. Zo vindt er een aantal keer per jaar een uitwisseling plaats van kleuters en peuters. Ook worden sommige themafeesten samen gevierd.

Het team van professionals bestaat uit een leidinggevende en de mentoren met verschillende opleidingsachtergronden op zowel MBO als HBO niveau en jarenlange werkervaring (voorbeelden: VVE+, sociaal pedagogisch hulpverleners, psychologen, onderwijsassistenten, verpleegkundigen, sport- en bewegingsleiders, dansdocenten, theaterdocenten, pedagogisch werkers, etc.). Met elkaar staan zij garant voor een warme en veilige omgeving voor uw kind(eren), en een mooie balans van actieve en ontspannende binnen- en buitenactiviteiten die kinderen uitdagen zich vanzelf verder te ontwikkelen.

Deze locatie biedt alleen halve dag opvang aan 2 tot 4 jarigen.

Voorzieningen, activiteiten & meer

  • Multi-functionele KDV-ruimte[/simple_tooltip]
  • OntwikkelingsPlushoek
  • Sport- en danszaal
  • Kinderatelier
  • STEAM Experience Room
  • Dagelijks sport/spel/dans/drama-activieiten
  • Veilige en inspirerende buitenspeelruimte
  • UniKidz+ pakket

Onze tarieven voor het jaar 2020 zijn als volgt

Tarieven

Aantal dagen Per maand Uurtarief
1 dag € 429,00 € 9,00
2 dagen € 843,70 € 8,85
3 dagen € 1.251,25 € 8,75
4 dagen € 1.649,27 € 8,65
5 dagen € 2.037,75 € 8,55

UniKidz werkt met staffelprijzen voor de KDV (0-4 jaar). Uiteraard rekenen wij graag uw totale maandelijkse kosten voor uw persoonlijke situatie voor u uit. Klik hier om contact op te nemen.

Kinderopvangtoeslag

De overheid stelt als uitgangspunt dat kinderopvang een zaak is van ouders, werkgevers en overheid. Ouders die werken en van kinderopvang gebruik maken, kunnen een tegemoetkoming van het Rijk krijgen. Ouders sluiten zelf een overeenkomst met de kinderopvangorganisatie en zijn financieel verantwoordelijk. De ouders ontvangen een factuur van de kinderopvang en hebben de mogelijkheid om via de belastingdienst een tegemoetkoming in de kosten aan te vragen. Meer informatie hierover is te vinden op www.toeslagen.nl. Als ouder kunt u via de belastingdienst een kinderopvangtoeslag aanvragen. Deze tegemoetkoming is afhankelijk van het gezinsinkomen, het aantal kinderen dat gebruik maakt van opvang, het aantal uren en de kosten van de opvang.

Openingstijden locatie UniKidz Neptunus

Contactgegevens Dagen Openingstijden
Piet Zwarthof 2 Maandag 08.20 – 13.40
1087 AX AMSTERDAM Dinsdag 08.20 – 13.40
informatie@unikidz.nl Donderdag 08.20 – 13.40
(020) 416 56 91

Bereikbaarheid

Locatie Neptunus aan de Piet Zwarthof ligt in Amsterdam IJburg, grenzend aan een grote speeltuin achter het winkelcentrum. De bereikbaarheid is goed: in de directe omgeving is (betaalde) parkeergelegenheid en de tram/bushalte is op loopafstand.

Waar