Locatie UniKidz ParkHoek

0-4 jaar – babyspeelruimte – dagelijkse sport/spel/dans/drama activiteiten –  uitdagende en inspirerende ruimtes – buitenspeelruimte met uitkijk op het Theo van Gogh Park – voorleeskamer – snoezelhoek – warme biologische maaltijd – Unikidz+ pakket – pedagogisch coaches – all-in concept 

Voor wie
0 tot 4-jarigen

 

Profiel locatie
UniKidz Parkhoek is een moderne en kleinschalige KDV locatie voor 2 basisgroepen van maximaal 12-16 kinderen. De activiteiten en ruimtes zijn specifiek afgestemd op jongere en oudere kinderen, voor ieder wat wils. Uiteraard staan veiligheid, uitdaging en speelse vanzelfontwikkeling hier ook centraal. Het team van professionals bestaat uit een leidinggevende en de mentoren met verschillende opleidingsachtergronden op zowel MBO als HBO niveau en jarenlange werkervaring (voorbeelden: VVE+, sociaal pedagogisch hulpverleners, psychologen, onderwijsassistenten, verpleegkundigen, sport- en bewegingsleiders, dansdocenten, theaterdocenten, pedagogisch werkers, etc.). Met elkaar staan zij garant voor een warme en veilige omgeving voor uw kind(eren), en een mooie balans van actieve en ontspannende binnen- en buitenactiviteiten die kinderen uitdagen zich vanzelf verder te ontwikkelen.

Voorzieningen, activiteiten & meer

 • Multi-functionele KDV-ruimte
 • Snoezelhoek
 • OntwikkelingsPlushoek
 • Sport- en danszaal
 • Kinderkookstudio
 • Kinderatelier
 • Warme biologische maaltijd
 • Natuurlijke verzorgingsproducten
 • Dagelijks sport/spel/dans/drama-activiteiten
 • Veilige en inspirerende buitenspeelruimte met uitkijk op het Theo van Goghpark
 • UniKidz+ pakket
 • All-inclusive concept

Onze tarieven* voor het jaar 2020 zijn als volgt

Tarieven

Aantal dagen Per maand Uurtarief
1 dag € 429,00 € 9,00
2 dagen € 843,70 € 8,85
3 dagen € 1.251,25 € 8,75
4 dagen € 1.649,27 € 8,65
5 dagen € 2.037,75 € 8,55

UniKidz werkt met staffelprijzen voor de KDV (0-4 jaar). Uiteraard rekenen wij graag uw totale maandelijkse kosten voor uw persoonlijke situatie voor u uit. Klik hier om contact op te nemen.

Kinderopvangtoeslag

De overheid stelt als uitgangspunt dat kinderopvang een zaak is van ouders, werkgevers en overheid. Ouders die werken en van kinderopvang gebruik maken, kunnen een tegemoetkoming van het Rijk krijgen. Ouders sluiten zelf een overeenkomst met de kinderopvangorganisatie en zijn financieel verantwoordelijk. De ouders ontvangen een factuur van de kinderopvang en hebben de mogelijkheid om via de belastingdienst een tegemoetkoming in de kosten aan te vragen. Meer informatie hierover is te vinden op www.toeslagen.nl. Als ouder kunt u via de belastingdienst een kinderopvangtoeslag aanvragen. Deze tegemoetkoming is afhankelijk van het gezinsinkomen, het aantal kinderen dat gebruik maakt van opvang, het aantal uren en de kosten van de opvang.

Openingstijden locatie UniKidz ParkHoek

Contactgegevens Dagen Openingstijden
Eva Besnyöstraat 571 Maandag 07.30 – 18.30
1087 LG AMSTERDAM Dinsdag 07.30 – 18.30
informatie@unikidz.nl Woensdag 07.30 – 18.30
(020) 416 56 91 Donderdag 07.30 – 18.30
Vrijdag 07.30 – 18.30

Bereikbaarheid

Eva Besnyöstraat 571 in Amsterdam IJburg, aan het Theo van Goghpark, en strand Blijburg ligt vlak achter ons. De bereikbaarheid is goed: in de directe omgeving is (betaalde) parkeergelegenheid en de tram/bushalte is op loopafstand.

Waar