Locatie UniKidz Steiger

0-4 jaar – babyspeelruimte – dagelijkse sport/spel/dans/drama activiteiten –  uitdagende en inspirerende ruimtes – grote tuin op het zuiden met moestuintjes/natuur – STEAM room – voorleeskamer – creatief atelier – warme biologische maaltijd – Unikidz+ pakket – pedagogisch coaches – all-in concept 

Voor wie
0 tot 4-jarigen

 

Profiel locatie
UniKidz Steiger is een kleinschalig kinderdagverblijf voor 2 basisgroepen van maximaal 16 kinderen. Uiteraard staan veiligheid, uitdaging en speelse vanzelfontwikkeling ook hier centraal. De activiteiten en ruimtes zijn specifiek afgestemd op jongere en oudere kinderen, voor ieder wat wils. Het team van professionals bestaat uit een leidinggevende en de mentoren met verschillende opleidingsachtergronden op zowel MBO als HBO niveau en jarenlange werkervaring (voorbeelden: VVE+, sociaal pedagogisch hulpverleners, psychologen, onderwijsassistenten, verpleegkundigen, sport- en bewegingsleiders, dansdocenten, theaterdocenten, pedagogisch werkers, etc.). Met elkaar staan zij garant voor een warme en veilige omgeving voor uw kind(eren), en een mooie balans van actieve en ontspannende binnen- en buitenactiviteiten die kinderen uitdagen zich vanzelf verder te ontwikkelen.

Voorzieningen, activiteiten & meer

 • Multi-functionele KDV-ruimte
 • Snoezelhoek
 • OntwikkelingsPlushoek
 • Sport- en danszaal
 • Kinderkookstudio
 • Kinderatelier
 • STEAM Experience Room
 • Warme biologische maaltijd
 • Natuurlijke verzorgingsproducten
 • Dagelijks sport/spel/dans/drama-activieiten
 • Veilige en inspirerende buitenspeelruimte
 • UniKidz+ pakket
 • All-inclusive concept

Onze tarieven voor het jaar 2020 zijn als volgt

Tarieven

Aantal dagen Per maand Uurtarief
1 dag € 429,00 € 9,00
2 dagen € 843,70 € 8,85
3 dagen € 1.251,25 € 8,75
4 dagen € 1.649,27 € 8,65
5 dagen € 2.037,75 € 8,55

UniKidz werkt met staffelprijzen voor de KDV (0-4 jaar). Uiteraard rekenen wij graag uw totale maandelijkse kosten voor uw persoonlijke situatie voor u uit. Klik hier om contact op te nemen.

Kinderopvangtoeslag

De overheid stelt als uitgangspunt dat kinderopvang een zaak is van ouders, werkgevers en overheid. Ouders die werken en van kinderopvang gebruik maken, kunnen een tegemoetkoming van het Rijk krijgen. Ouders sluiten zelf een overeenkomst met de kinderopvangorganisatie en zijn financieel verantwoordelijk. De ouders ontvangen een factuur van de kinderopvang en hebben de mogelijkheid om via de belastingdienst een tegemoetkoming in de kosten aan te vragen. Meer informatie hierover is te vinden op www.toeslagen.nl. Als ouder kunt u via de belastingdienst een kinderopvangtoeslag aanvragen. Deze tegemoetkoming is afhankelijk van het gezinsinkomen, het aantal kinderen dat gebruik maakt van opvang, het aantal uren en de kosten van de opvang.

Openingstijden locatie UniKidz Steiger

Contactgegevens Dagen Openingstijden
IJburglaan 464 Maandag 07.30 – 18.30
1086 ZJ AMSTERDAM Dinsdag 07.30 – 18.30
informatie@unikidz.nl Woensdag 07.30 – 18.30
(020) 416 56 91 Donderdag 07.30 – 18.30
Vrijdag 07.30 – 18.30

Bereikbaarheid

IJburglaan 464 in Amsterdam IJburg, grenzend aan een prachtige tuin van ruim 500m2 op het zuiden, en het Diemerpark in de buurt. De bereikbaarheid is goed: in de directe omgeving is (betaalde) parkeergelegenheid en de tram/bushalte is op loopafstand.

Waar