Vanaf juni gaat UniKidz samenwerken met Wow Nederland, een organisatie die met dezelfde passie de ontwikkeling van kinderen stimuleert op een speelse manier. Wow Nederland biedt verschillende zintuigelijke ontwikkelingsprogramma’s zoals Baby Sensory , Toddler Sense en Mini Professors.

Vanuit ons nieuwe pand in Amsterdam Zuid zal Wow in de ochtend en vakanties diverse lessen aanbieden voor ouders met kinderen in de leeftijd van 0-5 jaar. De samenwerking zet zich voort met activiteiten van Wow op ons activiteitenprogramma voor de buitenschoolse opvang.

Op onze kinderdagverblijven zal Wow met Baby Sensory en Toddler Sense vanaf het nieuwe schooljaar op het activiteitenprogramma staan. Door middel van o.a. baby gebarentaal, babymassage, spel, muziek, zang en dans kunnen onze allerjongsten plezier maken en tegelijkertijd wordt de zintuigelijke ontwikkeling gestimuleerd. Zodra we starten met deze activiteiten zullen we jullie hier uiteraard uitgebreid over informeren. Wij kijken in elk geval uit naar de samenwerking met Wow!