Overslaan en naar de inhoud gaan
Onderwijspartners van UniKidz

Wij werken nauw samen met onze onderwijspartners. Als kinderopvangpartner zijn wij vanaf het begin betrokken bij het vormgeven van het concept. Wij vormen samen een eenheid met het onderwijs, vanuit een missie en visie, voor onze kinderen en ouders.

AMOS

  • Basisschool de Catamaran 
  • Basisschool de Odyssee
  • Jenaplanschool Atlantis 
  • Basisschool de Neptunus 
  • Basisschool de Poseidon
  • Basisschool de Kinderboom 

Naar de website van AMOS

Amstelland

  • Amstelland International School
  • Taalschool Amstelland

Naar de website van AIS

Amstelwijs

  • Nieuwbouwproject Amstelveen

Naar de website van Amstelwijs

KNAP! is onze partner bij Scoolz, voor leerlingen in het basis- en vervolgonderwijs

KNAP! Leren & Meer is een professionele organisatie met een enthousiast, ambitieus en gedreven team. We zijn groot fan van pubers en kinderen en genieten van hun eigenwijze kijk op de wereld. Naast huiswerkbegeleiding, bijlessen en trainingen ondersteunen wij scholen en andere instanties door het bieden van oplossingen op maat. 

Wat kun je van KNAP! verwachten in de begeleiding?

Individuele kijk & Positieve mindset

Een positieve mindset en openstaan voor het leren zijn belangrijk voor goede leerprestaties.
Wij gaan altijd uit van de mogelijkheden en potentie van de leerlingen. We zijn enthousiast, denken mee, geven opbouwende feedback en beschouwen fouten als leermomenten. Daarnaast staan we voor persoonlijke aandacht en wordt het aanbod altijd afgestemd op het tempo en het niveau van de leerling.

Kwaliteit, Kennis & Kunde

Voor ons is kwaliteit één van de belangrijkste zaken. We dragen er zorg voor dat de kwaliteit van de geboden diensten altijd voldoet aan onze hoge eisen. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om iedere leerling optimaal te ondersteunen. Ons personeel is geschoold om de juiste begeleiding te bieden.

Openheid & Communicatie

We houden van open en eerlijk! Gaat het goed? Super! Gaat het minder vlot dan verwacht? Dan hoor je dat ook van ons. Door open communicatie met alle betrokkenen dragen we samen zorg voor een optimale begeleiding van alle leerlingen. 

Meer weten over KNAP! Leren & Meer? Klik hier voor de website.

Widgets