Benieuwd wat de voordelen voor jouw kind zijn van de Voor- en vroegschoolse Educatie (VVE) van UniKidz?

Ons team werkt met de methode Uk en Puk, een officieel door de overheid erkend educatief programma. Spelenderwijs leren peuters met Puk kernvaardigheden die zijn afgestemd op hun leeftijdsgroep en belevingswereld.  Zo worden de kinderen optimaal gestimuleerd in taalontwikkeling, sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische en zintuiglijke ontwikkeling en rekenen.

VVE zorgt ervoor dat kinderen extra hulp bij hun ontwikkeling krijgen, en anderzijds draagt VVE bij aan een soepelere overgang naar de volgende ontwikkelingsfase in de kleuterklas op de basisschool. Wij nemen met onze kinderen al regelmatig een kijkje achter de schermen bij o.a. basisschool Neptunus, waardoor de drempel om straks naar school te gaan een stuk lager wordt. Ons gediplomeerde en enthousiaste team zorgt ervoor dat eventuele achterstanden worden ingehaald en geven kinderen een voorsprong voordat ze naar de kleuterklas gaan.

De plus van UniKidz zit in het feit dat wij dankzij onze labels FitKidz (sport & bewegen), MindKidz (ontwikkeling & onderwijs), SoulKidz (met hart & ziel) en SkillsKidz (maken & creëren) tal van activiteiten kunnen aanbieden die niet standaard zijn binnen het VVE programma. Dit biedt nog meer uitdaging, afwisseling en een nog betere voorbereiding op de basisschool!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Kom op 17 juni a.s. naar de open ochtend van onze VVE locatie Neptunus en maak kennis met ons team en onze activiteiten!

Datum: 17 juni 2020

Tijd: 08.30 – 10.30 uur

Locatie: buitenspeelruimte basisschool Neptunus

Aanmelden: informatie@unikidz.nl (naam, telefoonnummer, email en naam/leeftijd kind(eren). Aanmelden kan tot en met 16 juni a.s.

Programma:    Informatiekraam, schminken, junior dans en SteamKidz (STEAM staat voor Science, Technology, Engineering, Arts & Mathematics en sluit naadloos aan bij het profiel Wetenschap & Techniek van basisschool Neptunus). Neem de kinderen dus vooral mee!

Wij houden ons aan de huidige maatregelen. Het programma is in principe in de buitenspeelruimte van school, volwassenen houden 1,5 meter afstand van elkaar en aanmelden is verplicht (via e-mail ). Bij gezondheidsklachten verzoeken wij deelnemers niet te komen.

We hopen elkaar te ontmoeten op 17 juni!