Outdoor en avontuur in de natuur…!

Ben jij onze Outdoor Specialist?

Paardrijden, dieren verzorgen, moddercafe, moestuinieren, klimmen in ons klimbos, natuureducatie, en nog zo veel meer… als het aan jou ligt, kan het niet spannend genoeg zijn. Ben je altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen in de natuur? Ben je sportief en een echt buitenmens? Vind je het ook nog eens leuk om jouw enthousiasme over te brengen op kinderen? Herken je jezelf hierin? Dan is deze job misschien wel jouw nieuwste uitdaging!

ik-ben-fit-arenaWe zijn op zoek naar Outdoorspecialisten en Natuurliefhebbers die aan de slag willen voor ons Label Sport Studio ‘ik-ben-fit’ Arena (kinderen 2-16 jaar) en voor ons Label STEAM. Je geeft les op basisscholen, in de kinderopvang en organiseert vakantiekampen. Heb jij een passende afgeronde opleiding (MBO of HBO) zoals bijvoorbeeld Sport en Bewegen, CIOS algemeen sportleider, Allround coördinator-instructeur Buitensport, Instructeur Paardensport en -houderij, Leraar Lichamelijke opvoeding, Sportkunde of Sport, Gezondheid en Management? 

ik-ben-fit-arena

Wil je ons liever eerst leren kennen?

Kom dan naar de Experience Day op 12 april 2019

Ervaar Unikidz

Op locatie UniKidz Haven organiseert Unikidz op 12 april 2019 de Experience Day. Op deze dag leer jij hoe het is om bij Unikidz te werken en kun je alle activiteiten ervaren.

Wat kun je verwachten?

  • Theaterworkshop
  • Salsa-les
  • Sportclinic
  • Koken
  • STEAMworkshop
  • Samen lunchen!

Details

Locatie:
UniKidz Haven
Eva Besnyöstraat 11
1087 KR Amsterdam

Datum:
12 april 2019

Tijd:
Van 10:00 tot 13:30