UniKidz, doet wat ouders ook zouden doen

Na 10 jaar slaat UniKidz haar vleugels verder uit. We breiden uit binnen Amsterdam, we werken samen met onderwijspartners, starten UniKidz International (2-talige opvang) en blijven verbindingen zoeken met andere organisaties met als doel elkaar te versterken.

Maar het allerbelangrijkste blijft ons streven om de leukste kinderopvangorganisatie van Nederland te zijn. Voor kinderen en hun ouders. Hoe we dat doen?

Eigenlijk zoals we dat al jaren doen. Met een geweldig team dat dagelijks voor onze kinderen en ouders klaar staat. Met een enorm aanbod van activiteiten waardoor kinderen uitgedaagd worden nieuwe dingen te proberen en zich daardoor blijven ontwikkelen. We zorgen ervoor dat onze locaties optimaal ingericht zijn om de activiteiten optimaal te kunnen geven. We ontzorgen de ouders door kinderen mee te nemen naar zwemles, paardrijden, tennis. We geven de kinderen verantwoorde voeding en hebben alle aandacht voor ze. Eigenlijk alles wat je als ouders ook zou doen als je die drukke baan niet had.

Omdat we een zeer uitgebreid activiteitenprogramma hebben verdelen we alles onder deze vier stromingen:

  • MindKidz
  • SoulKidz
  • FitKidz
  • SkillsKidz

Dat maakt het niet alleen overzichtelijk maar helpt ons ook om de kinderen af en toe te sturen als ze steeds een activiteit uit dezelfde stroming kiezen. Dat stimuleert om nieuwe dingen te proberen en jezelf verder te kunnen ontwikkelen.

We gaan vanaf nu verder met een nieuwe huisstijl. Naast een nieuw logo en alles wat daarbij hoort, volgt binnenkort ook een nieuwe website. Tot die tijd kan je alle informatie uiteraard op deze vertrouwde website vinden.