Leer UniKidz kennen

Wij zijn UniKidz. In 2009 begonnen de zussen Ivana en Svetlana, met een kleine naschoolse opvang op IJburg. Klein werd groot en 1 locatie werden er meerdere. Tegenwoordig zijn we niet alleen een naschoolse opvang. Unikidz is uitgegroeid tot een organisatie voor talentontwikkeling speciaal voor kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar, gevestigd op verschillende locaties, verspreid over heel IJburg.

Met hart en ziel zetten we ons dagelijks in om kinderen en jongeren de ruimte te geven om te groeien en te bloeien en het beste uit zichzelf te halen. Wij coachen hen daarbij vanuit onze pedagogische visie. Door een veilige omgeving te creëren en een uitgebreid aanbod aan activiteiten te bieden, stimuleren we kinderen en jongeren om zichzelf uit te dagen, persoonlijk talent te ontdekken én te ontwikkelen. Het ontwikkelen doen ze vervolgens zelf en dat noemen we bij UniKidz vanzelfontwikkeling.

Unikidz biedt vandaag de dag 5 diensten aan, we noemen ze labels: kinderopvang, theater, koken, sport en studie. Elk label kan apart afgenomen worden of in combinatie, altijd gericht op hoe het kind zich het beste kan ontwikkelen. Wij zetten daarom hoog in als het gaat om de professionaliteit van onze medewerkers en de kwaliteit van onze dienstverlening. Wij hebben een enthousiast en gediplomeerd team dat dichtbij de kinderen én ouders staat en dat continu de mogelijkheid krijgt om zichzelf verder te ontwikkelen. Onze dienstverlening is in al ons handelen gefocused op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Kinderen zijn bij ons in vertrouwde handen.