Op donderdag 5 oktober gaat het personeel van het primaire onderwijs staken. Een grote meerderheid van de schoolbesturen steunt het doel van de lerarenacties en toont begrip. Doel van de staking is een eerlijk salaris en minder werkdruk. De kans dat basisscholen op IJburg dicht zijn op 5 oktober is groot. Bij UniKidz kwam al snel de vraag binnen of men gebruik kan maken van de opvang gedurende de staking.

Het betreft geen vakantie- of studiedag dus UniKidz is niet verplicht om opvang aan te bieden maar we willen ouders heel graag van dienst zijn als ze hierdoor in de problemen komen. Daarom hebben wij besloten om deze dag vroeg open te gaan en opvang aan te bieden van 07.30 tot 14.00 – 14.30 uur tegen een vergoeding van 25 euro per kind.

Deze ochtend organiseren we natuurlijk allemaal leuke activiteiten, zoals koken, knutselen en de Reptielenman komt langs! In de middag gaat het gewone activiteitenprogramma van start.

Kinderen die normaal gesproken op donderdag opvang afnemen krijgen voorrang mits ze voor 25 september aangemeld zijn. Daarna gaan we de plekken vullen met kinderen die niet op donderdag komen. Aanmelden kan via het ouderportal. Wij raden u aan om dit tijdig te doen want vol is helaas vol. Pas nadat u van ons via de mail een bevestiging heeft ontvangen kunt u uw kind op 5 oktober brengen.