Stephanie
Beste ouder en bezoeker van de Unikidz website,
Mijn naam is Stephanie Schouten. Ik ben geboren in Amsterdam en woonachtig in Purmerend.
Naast het leren voor pedagogisch medewerker heb ik in 2008 de opleiding Onderwijsassistent behaald en in 2011 heb ik de opleiding HBO Pedagogiek succesvol afgerond. Door de jaren heen heb ik tijdens mijn studies stages gelopen bij verschillende instellingen, zoals in de kinderopvang, het onderwijs en de jeugdzorg. Sinds 2007 ben ik werkzaam als pedagogisch medewerker bij Stichting Kinderopvang Purmerend. Vanaf maart 2015 ben ik werkzaam bij Unikidz op de maandag, dinsdag en donderdag.
Al van kleins af aan wist ik dat mijn passie bij kinderen lag en ben heel blij dat ik van mijn passie mijn werk heb kunnen maken. Mijn doel is om de kinderen elke keer weer een leuke dag te bezorgen bij Unikidz waarbij zij zich kunnen amuseren en ontwikkelen door middel van de verschillende lessen met sport, spel, dans, en drama die wij aanbieden en die aansluiten bij de verschillende leeftijdsgroepen en belevingswerelden van de kinderen. De diversiteit en spontaniteit van de kinderen maken het tot een afwisselende baan waarbij geen een dag hetzelfde is.
Mijn hobby’s zijn op stap gaan met vriendinnen en familie, winkelen, voetbal, op vakantie gaan, films kijken en mijn paard. Mochten jullie nog vragen hebben dan hoor ik dat natuurlijk graag. Met vriendelijke groet en tot ziens!