In deze dagen beheerst het coronavirus het dagelijks leven in Nederland. Waar het eerst nog leek mee te vallen zijn inmiddels de scholen gesloten en moeten ook de horeca, sportclubs en evenementen hun deuren dicht houden. Er volgens steeds meer maatregelen vanuit de overheid om de schade zoveel mogelijk te beperken.

Ook bij ons is het stil. Waar we normaal gesproken volop reuring hebben met gezellige kinderstemmen om ons heen is het nu rustig. Maar dat betekent niet dat we stil zitten. Sterker nog, we proberen ouders met vitale beroepen zoveel mogelijk te ondersteunen door opvang te bieden aan hun kinderen. Op die manier kunnen zij hun werk blijven doen.

Sinds aankomende maandag breiden we de opvang uit naar dagopvang voor kinderen op de BSO voor ouders met vitale beroepen. Bij ons kunnen kinderen hun huiswerk maken in plaats van thuis of op school. Wij begeleiden dit zoals we ook binnen ons Scoolz Junior concept doen. Onze ouders worden hierover geïnformeerd. We hopen dat iedereen gezond blijft!