Al vanaf het allereerste begin komen de kinderen van UniKidz met veel plezier op de Boerderij op IJburg. Ze genieten van de ponymaatjes lessen, voltige, paardrijden en alle dieren.

Deze samenwerking leidt nu tot een nieuwe vestiging van UniKidz op de Boerderij. ‘Een unieke plek voor kinderen’, zegt Svetlana, directeur van UniKidz. ‘We zijn altijd op zoek naar fijne locaties maar zo midden op de Boerderij is wel heel bijzonder. Hier kunnen de kinderen eindeloos buiten spelen en leren ze over de natuur en de dieren die op de Boerderij wonen.’

UniKidz krijgt een plekje in het hoofdgebouw, dat dit jaar gebouwd wordt. Het wordt een gezellige huiskamer met ruimte voor 12 kinderen van 7 tot en met 13 jaar. UniKidz onderschrijft de doelstellingen van de Boerderij, dat betekent dat de focus vooral komt te liggen op outdoor activiteiten, kinderen bewust maken van de natuur en op een diervriendelijke manier omgaan met de dieren.

‘We verheugen ons op deze nieuwe samenwerking’, aldus Zita Pels van de Boerderij.
“Het doel van de Boerderij is om mensen met elkaar te verbinden via dieren en natuur. Dat wij op onze locatie Unikidz, en dus vele kinderen, structureel mogen ontvangen vinden wij fantastisch. We kijken uit naar de mooie momenten met elkaar, die gaan komen.”

Naar verwachting zal de locatie van UniKidz op de Boerderij in september van dit jaar officieel als buitenschoolse opvang van start gaan.