UniKidz gaat zich sportief inzetten voor kinderen in oorlog! Op donderdag 24 oktober organiseren wij een UniKidz sponsorloop en minimarkt voor War Child. We vinden het ontzettend belangrijk dat kinderen bewegen en combineren dat graag met een goed doel.

In de week van de herfstvakantie zullen we bij UniKidz aandacht besteden aan het werk van War Child. Het activiteitenprogramma zal dan ook in het thema staan van War Child.

Sponsorloopkaart
Alle kinderen die op donderdag naar de opvang komen krijgen een sponsorloopkaart mee naar huis. Met deze sponsorloopkaart gaan kinderen bij familie, vrienden en bekenden langs met de vraag om hen te sponsoren.

Mocht uw kind niet mee doen met de sponsorloop, maar wilt u wel een steentje bijdragen dan kan dat uiteraard ook. Ga dan naar de volgende website.

https://kilichallenge.voorwarchild.nl/actie/jochem-hemink

War Child

War Child streeft naar een gezonde geestelijke ontwikkeling van oorlogskinderen, zodat zij kunnen bijdragen aan een vreedzame toekomst. Dat doen ze met psychosociale hulp, zodat kinderen hun nare ervaringen kunnen verwerken en weer vertrouwen opdoen. Met onderwijs, zodat ze zicht krijgen op een betere toekomst. En met bescherming, zodat ze veilig kunnen opgroeien. War Child heeft zich gespecialiseerd in psychosociale hulpverlening aan kinderen in door oorlog getroffen gebieden. Daarbij wordt gebruik gemaakt van creatieve middelen zoals muziek, theater, dans, sport, ict en nieuwe media.

Mini Markt
Tijdens de herfstvakantie zullen de kinderen spulletjes en hapjes maken die verkocht zullen worden op onze UniKidz minimarkt. Alle inkomsten gaan uiteraard naar War Child. Bent u in de buurt, kom dan zeker even langs. U bent van harte uitgenodigd!

We hebben er zin in!
We hebben er ontzettend veel zin in en hopen dat de UniKIdz sponsorloop en minimarkt een groot succes worden. War Child helpt om kinderen sterker te maken dan oorlog en het is mooi als wij daar ons steentje aan kunnen bijdragen.