WIJ ZOEKEN DE MEEST ENERGIEKE TEAMLEIDERS IN DE KINDEROPVANG

Als jij dat bent, dan zijn we hartstikke blij als je bij ons komt werken. Bij UniKidz, de leukste kinderopvangorganisatie van Nederland, krijg jij de leiding over een topteam! We werken vanuit tien vestigingen in Amsterdam, zowel kinderdagverblijven (0-4), buitenschoolse opvang (4-12) als Scoolz (12-18). Energiek vinden we belangrijk omdat we houden van dingen doen, bezig zijn, samen iets tot stand brengen. We willen dat je mét ons zorgt dat wij voor onze kinderen de leukste, actiefste en educatief veelzijdigste opvang van Nederland blijven.

Hoezo UniKidz?
In een tijd waarin kinderopvang een bezigheid is geworden van investeringsfondsen, staan bij UniKidz de kinderen centraal. Als onderdeel van het opvangprogramma biedt UniKidz een grote verscheidenheid aan activiteiten. Onze kinderen krijgen zwemles, gaan naar paardrijden, krijgen toneelles, dansles, ontwerpen, zeilen, golfen en nog veel meer. Onze medewerkers beschouwen het als een uitdaging om kinderen in hun kracht te zetten en hun talenten te laten ontdekken door het aanbieden van activiteiten. UniKidz heeft in Amsterdam zeven BSO’s en drie KDV’s. We groeien snel, maar groei is geen doel op zich.

Wat ga je doen bij UniKidz?
We hebben de CAO er nog even op nageslagen, maar als teamleider weet jij net zo goed als wij wat je formele taken zijn op onze KDV’s en BSO’s. Die gaan we hier dus niet herhalen. Maar bij ons doe je veel meer. Ons unieke concept wordt gekenmerkt door een activiteitenprogramma dat in blokken wordt aangeboden. Vind je het leuk om kinderen te begeleiden, en houd je van veelzijdige, creatieve mensen, die samen elke dag een topprestatie willen leveren, dan zijn onze theaterdocenten, basketbaltrainers, judoka’s, koks, STEAM-specialisten en andere pedagogisch medewerkers, op zoek naar jou als teamleider.

We houden van mensen die hun verantwoordelijkheid nemen en het verschil maken. Die overzicht hebben, maar ook hands-on zijn. We zijn dus op zoek naar jou als je:
– oog hebt voor wat kinderen bezig houdt,
– een energieke doener bent,
– blij wordt van het begeleiden van kinderen,
– in staat bent om duidelijk met kinderen en hun ouders te communiceren,
– planmatig en resultaatgericht werkt,
– verantwoordelijkheid neemt,
– je mening geeft,
– soms je ongelijk durft toe te geven,
– op een vrolijke en constructieve manier een team kunt aansturen.
– kunt communiceren in het Nederlands of Engels,
– en betrouwbaar bent in het samenwerken met je collega’s.

Wat zoeken we verder in jou?
We vinden dat het voor deze vacature van belang is dat je:
– beschikt over de juiste opleiding en diploma’s,
– binnen een straal van 30 kilometer om Amsterdam woont (want van lange reistijden wordt niemand blij),
– persoonlijk wilt leren en groeien,
– en kunt doorgroeien binnen onze organisatie.

Wat krijg je van ons?
Een heleboel! Je krijgt een team van leuke collega’s, je krijgt een super werksfeer, en je krijgt heel erg veel waardering. We starten met een contract voor bepaalde tijd, maar geven je:
– het liefst zo snel mogelijk een contract voor onbepaalde tijd,
– een bruto maandsalaris op basis van de CAO (en inschaling op basis van kennis en ervaring),
– opvang via UniKidz ‘eigen-kind-regeling’,
– 210 vakantie uren op basis van 36 uur per week;

Is UniKidz iets voor jou?
Wij kijken nu al uit naar je komst. Dus stuur ons jouw CV zo snel mogelijk toe. Een motivatiebrief vinden we leuk en gaan we zeker lezen, maar voel je niet verplicht. Heb je nog vragen, dan mag je natuurlijk ook bellen of mailen naar Suzanne Visser via 020-4165691 of hr@unikidz.nl.