HANDS-ON HR-KAMPIOEN IN DE KINDEROPVANG (24 – 32 uur)

UniKidz is de leukste kinderopvangorganisatie van Nederland! We werken vanuit tien vestigingen op IJburg en in Amsterdam Zuid, zowel kinderdagverblijven (0-4), buitenschoolse opvang (4-12) als Scoolz (12-18). We hebben een superleuk team en zijn op zoek naar jou om ons personeelsgebied te versterken. Niet om een eventueel personeelstekort op te lossen, maar om samen te werken aan het beste team van medewerkers, dat gezamenlijk zorgt dat wij voor onze kinderen de leukste, actiefste en educatief veelzijdigste opvang van Nederland blijven.

Hoezo UniKidz?
In een tijd waarin kinderopvang een bezigheid is geworden van investeringsfondsen, staan bij UniKidz de kinderen centraal. Als onderdeel van het opvangprogramma biedt UniKidz een grote verscheidenheid aan activiteiten. Onze kinderen krijgen zwemles, gaan naar paardrijden, krijgen toneelles, dansles, ontwerpen, zeilen, golfen en nog veel meer. Bij ons werken niet alleen pedagogisch medewerkers, maar ook theaterdocenten, sportinstructeurs, dansleraren, STEAM-specialisten en allerlei andere professionals die net als wij de uitdaging zien om kinderen in hun kracht te zetten en hun talenten te laten ontdekken door het aanbieden van activiteiten. UniKidz heeft in Amsterdam zes BSO’s en drie KDV’s. We groeien snel, maar groei is geen doel op zich.

Wat ga je doen bij UniKidz?
Vanuit ons centraal opererende team dat de verschillende opvanglocaties faciliteert, ben jij verantwoordelijk voor alle zaken op personeelsgebied. Je bedenkt wervingscampagnes samen met je collega van marketing, je bent het gezicht van de UniKidz Academy, je voert sollicitatiegesprekken, je zet het personeelsbeleid uit, maakt een loopbaanplanning voor je collega’s, en samen met de locatiemanagers zorg je dat de roosters zijn ingevuld. Je maakt deel uit van het MT en rapporteert aan de operationeel directeur.

We vinden het verschil tussen manager en medewerker niet zo interessant bij UniKidz. We houden van mensen die hun verantwoordelijkheid nemen en het verschil maken. Die overzicht hebben, maar ook hands-on zijn. We zijn dus op zoek naar jou als je:
– planmatig werkt,
– duidelijk communiceert,
– resultaat levert,
– verantwoordelijkheid durft te nemen,
– je mening geeft,
– soms je ongelijk durft toe te geven,
– en een vrolijke en betrouwbare aanvulling op ons team bent.

Daarbij is het belangrijk dat je
– creatief bent in het werven van medewerkers,
– zorgvuldig in het opmaken van beleid, arbeidsovereenkomsten en het maken van planningen,
– analytisch in het beoordelen van bezettingen en verzuim,
– constructief in het samenwerken met je collega’s,
– daadkrachtig in moeilijke gesprekken,
– en aanspreekbaar in vertrouwelijke kwesties.

Wat zoeken we verder in jou?
We denken dat het voor deze vacature van belang is dat je:
– minimaal twee jaar ervaring hebt op het gebied van HR,
– een HBO-opleiding en/of denkniveau hebt,
– binnen een straal van 30 kilometer om Amsterdam woont (want van de file wordt niemand blij),
– persoonlijk wilt leren en groeien,
– en doorgroeien binnen onze organisatie.

Wat krijg je van ons?
Een heleboel! Je krijgt een team van leuke collega’s, je krijgt een super werksfeer, en je krijgt heel erg veel waardering. We starten met een contract voor bepaalde tijd, maar geven je:

– het liefst zo snel mogelijk een contract voor onbepaalde tijd,
– UniKidz ‘eigen-kind-regeling’
– UniKidz ‘Fit-Programma’
– 210 vakantie-uren op basis van 36 uur per week;
– een Apple iPhone en MacBook;

Is UniKidz iets voor jou?
Wij hebben er nu al zin in dat jij bij ons komt werken. Dus stuur jouw CV zo snel mogelijk naar celine@unikidz.nl. Een motivatiebrief vinden we leuk en gaan we zeker lezen, maar voel je niet verplicht. Heb je nog vragen, dan mag je natuurlijk ook bellen naar Céline Géron via 020-4165691.

Trefwoorden: human resource management, HR, kinderopvang, Noord-Holland, Amsterdam, CAO, HBO, medior.