BEN JIJ DOL OP CIJFERS EN KRIJG JE ENERGIE VAN HET WERKEN IN EEN DYNAMISCHE ORGANISATIE? DAN ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR JOU!

UniKidz is de leukste kinderopvangorganisatie van Nederland! We werken vanuit tien vestigingen op IJburg en in Amsterdam Zuid, zowel kinderdagverblijven (0-4), buitenschoolse opvang (4-12) als Scoolz (12-18). We hebben een superleuk team en zijn op zoek naar jou om ons op financieel gebied te versterken. We zijn een financieel gezonde organisatie en met jouw hulp willen we dit ook graag blijven, zodat wij voor onze kinderen de leukste, actiefste en educatief veelzijdigste opvang van Nederland blijven.

Hoezo UniKidz?
In een tijd waarin kinderopvang een bezigheid is geworden van investeringsfondsen, staan bij UniKidz de kinderen centraal. Als onderdeel van het opvangprogramma biedt UniKidz een grote verscheidenheid aan activiteiten. Onze kinderen krijgen zwemles, gaan naar paardrijden, krijgen toneelles, dansles, ontwerpen, zeilen, golfen en nog veel meer. Bij ons werken niet alleen pedagogisch medewerkers, maar ook theaterdocenten, sportinstructeurs, dansleraren, STEAM-specialisten en allerlei andere professionals die net als wij de uitdaging zien om kinderen in hun kracht te zetten en hun talenten te laten ontdekken door het aanbieden van activiteiten. UniKidz heeft in Amsterdam zes BSO’s en drie KDV’s. We groeien snel, maar groei is geen doel op zich.

Wat ga je doen bij UniKidz?
Vanuit ons centraal opererende team dat de verschillende opvanglocaties faciliteert, ben jij verantwoordelijk voor alle zaken op financieel gebied. Zo ben je verantwoordelijk voor de crediteuren- en debiteurenadministratie, facturatie en samen met de HR-manager draag je zorg voor een juiste loonadministratie en verloning. Je bent eindverantwoordelijk voor een juiste en tijdige financiële verantwoording, waaronder maandafsluitingen, rapportages en de jaarrekening. Je voert gevraagd en ongevraagd analyses uit en voorziet de directie van juiste informatie en adviezen ter ondersteuning van besluitvorming en ontwikkeling. We zijn op zoek naar een financiële topper die het grote plaatje en de interne processen overziet, maar tegelijkertijd ook zijn/haar handen niet omdraait voor uitvoerende werkzaamheden zoals debiteurenbeheer. In deze functie ben jij het aanspreekpunt op financieel gebied voor collega’s, relaties en leveranciers. Je maakt deel uit van het MT en rapporteert aan de operationeel directeur.

We vinden het verschil tussen manager en medewerker niet zo interessant bij UniKidz. We houden van mensen die hun verantwoordelijkheid nemen en het verschil maken. Die overzicht hebben, maar ook hands-on zijn. We zijn dus op zoek naar jou als je:
– planmatig werkt,
– duidelijk communiceert,
– resultaat levert,
– verantwoordelijkheid durft te nemen,
– je mening geeft,
– soms je ongelijk durft toe te geven,
– een vrolijke en betrouwbare aanvulling op ons team bent.

Daarbij is het belangrijk dat je
– stevig in je schoenen staat en gedreven bent in wat je doet,
– analytisch en cijfermatig zeer sterk bent
– constructief bent in het samenwerken met je collega’s,
– daadkrachtig bent en snel kunt schakelen

Wat zoeken we verder in jou?
We denken dat het voor deze vacature van belang is dat je:

– gedegen kennis hebt van Exact Online
– minimaal vier jaar ervaring hebt op financieel gebied.
– een relevante financiële HBO-opleiding hebt,
– binnen een straal van 30 kilometer om Amsterdam woont (want van de file wordt niemand blij),
– persoonlijk wilt leren en groeien,
– en door wilt groeien binnen onze organisatie.

Wat krijg je van ons?

Een heleboel! Je krijgt een team van leuke collega’s, je krijgt een super werksfeer, en je krijgt heel erg veel waardering. We starten met een contract voor bepaalde tijd, maar geven je:

– het liefst zo snel mogelijk een contract voor onbepaalde tijd,
– UniKidz ‘eigen-kind-regeling’
– UniKidz ‘Fit-Programma’
– 210 vakantie uren op basis van 36 uur per week;
– een Apple iPhone en MacBook;

Is UniKidz iets voor jou?
Wij hebben er nu al zin in dat jij bij ons komt werken. Dus stuur ons jouw CV zo snel mogelijk op. Een motivatiebrief vinden we leuk en gaan we zeker lezen, maar voel je niet verplicht. Heb je nog vragen, dan mag je natuurlijk ook bellen naar Kim Poncia via 020-4165691.