Géén standaard stagiair marketingcommunicatie.
Voor géén standaard stage. Bij géén standaard kinderopvangorganisatie. Dat zich de komende tijd alles behalve standaard  gaat profileren

En nee: dit wordt dus ook geen standaard vacaturetekst. Maar daar heb jij geen probleem mee. Je was juist op zoek naar een héél bijzondere plek om ervaring op te doen, toch? Een plek die past bij jouw unieke talent, waar dat ook gezien wordt en waar je een bijpassende unieke reis gaat maken door jouw toekomstige vakgebied.

Dan ben je bij Unikidz op IJburg aan het juiste adres. We bestaan hier bij Unikidz al 10 jaar, en niet zonder succes. Dat is eigenlijk allemaal altijd vanzelf gegaan (nou ja…ook weer niet helemaal, maar dat vertellen we je nog wel). Nu er een knappe en stevige organisatie staat, met een groot aantal vestigingen waar tientallen mensen dagelijks zorgen dat meer dan 500 kinderen van 0-18 jaar veilig groeien en (op)bloeien, is het tijd voor verdere groei. De afgelopen weken hebben we flink nagedacht en navel gestaard, waar ‘dat unieke’ van ons nu precies inzit. En we zijn eruit. Er ligt een prachtig plan, gebaseerd op een professionele Identiteit & Strategie, dat we de komende maanden uit gaan rollen. Op een bij ons passende, dus unieke wijze.

Dat betekent wel dat er werk aan de winkel is. Niet zo’n beetje ook. En ondanks dat we een geweldig team hebben, met een professionele afdeling marketingcommunicatie (waar jij integraal onderdeel van wordt, natuurlijk), lukt ons dat niet zonder jou: het sprankelende middelpunt tussen onze ouders, onze locaties, onze medewerkers en onze samenwerkingspartners. En de media waarin we ons bijzondere verhaal gaan vertellen.

Stagiair marketingcommunicatie pdf

Wil je ons liever eerst leren kennen?

Kom dan naar de Experience Day op 12 april 2019

Ervaar Unikidz

Op locatie UniKidz Haven organiseert Unikidz op 12 april 2019 de Experience Day. Op deze dag leer jij hoe het is om bij Unikidz te werken en kun je alle activiteiten ervaren.

Wat kun je verwachten?

  • Theaterworkshop
  • Salsa-les
  • Sportclinic
  • Koken
  • STEAMworkshop
  • Samen lunchen!

Details

Locatie:
UniKidz Haven
Eva Besnyöstraat 11
1087 KR Amsterdam

Datum:
12 april 2019

Tijd:
Van 10:00 tot 13:30