GEPASSIONEERDE TOPTALENTEN IN SPORT, DANS, THEATER, KOKEN EN MEER

Ben jij degene die we zoeken?

Als jij een toptalent in sport, dans, theater, koken of iets anders bent, dan pas je bij ons. UniKidz is de leukste kinderopvangorganisatie van Nederland! We werken vanuit tien vestigingen in Amsterdam, zowel kinderdagverblijven (0-4), buitenschoolse opvang (4-12) als Scoolz (12-18). We zijn op zoek naar jouw talenten om ons superteam te versterken. Heb je nog geen diploma voor de kinderopvang, maar werk je wel vanuit jouw passie, en wil je meer kinderen bereiken? Bij ons word je als theaterdocent, outdoor specialist, STEAM-specialist (Science Technology Engineering Art and Mathematics), bokstrainer, judoka, dansdocent, basketbalcoach of kok opgeleid of omgeschoold tot pedagogisch medewerker voor de kinderopvang. Bij ons is werken, werken vanuit passie en talent. Geef jouw talent door aan jong talent en zorg dat wij voor onze kinderen de leukste, actiefste en educatief veelzijdigste opvang van Nederland blijven.

Hoezo UniKidz?
In een tijd waarin kinderopvang een bezigheid is geworden van investeringsfondsen, staan bij UniKidz de kinderen centraal. Als onderdeel van het opvangprogramma biedt UniKidz een grote verscheidenheid aan activiteiten. Onze kinderen krijgen zwemles, gaan naar paardrijden, krijgen toneelles, dansles, ontwerpen, zeilen, golfen en nog veel meer. Bij ons werken mensen met een passie die net als wij de uitdaging zien om kinderen in hun kracht te zetten en hun talenten te laten ontdekken door het aanbieden van activiteiten. UniKidz heeft in Amsterdam zeven BSO’s en drie KDV’s. We groeien snel, maar groei is geen doel op zich.

Wat ga je doen bij UniKidz?
Je wordt opgeleid tot pedagogisch medewerker. In die functie ga jij kinderen begeleiden in wat je zelf het liefste doet. Ons unieke concept wordt gekenmerkt door een activiteitenprogramma dat in blokken wordt aangeboden. Als jij houdt van dansen, dan begeleid je kinderen in de beoefening van jouw eigen favoriete bezigheid. En dat geldt ook voor theaterliefhebbers, basketballers, judoka’s, koks, techneuten, om maar wat voorbeelden te noemen.

We houden van mensen die hun verantwoordelijkheid nemen en het verschil maken. Die overzicht hebben, maar ook hands-on zijn. We zijn dus op zoek naar jou als je:
– gepassioneerd bent in een activiteit die wij kinderen kunnen laten beoefenen,
– oog hebt voor wat kinderen bezig houdt,
– een energieke doener bent,
– blij wordt van het begeleiden van kinderen,
– in staat bent om duidelijk met kinderen en hun ouders te communiceren,
– planmatig werkt,
– verantwoordelijkheid neemt,
– je mening geeft,
– soms je ongelijk durft toe te geven,
– en een vrolijke en betrouwbare aanvulling op ons team bent.

Daarbij is het belangrijk dat je
– kunt communiceren in het Nederlands of Engels,
– en constructief bent in het samenwerken met je collega’s.

Wat zoeken we verder in jou?
We vinden dat het voor deze vacature van belang is dat je:
– bereid bent de opleiding voor pedagogisch medewerker te starten en af te ronden,
– binnen een straal van 30 kilometer om Amsterdam woont (want van lange reistijden wordt niemand blij),
– persoonlijk wilt leren en groeien,
– en kunt doorgroeien binnen onze organisatie.

Wat krijg je van ons?
Een heleboel! Je krijgt een team van leuke collega’s, je krijgt een super werksfeer, en je krijgt heel erg veel waardering. We starten met een contract voor bepaalde tijd, maar geven je:
– de kans om een opleiding te volgen die een aanvulling vormt op je huidige opleiding,
– het liefst zo snel mogelijk een contract voor onbepaalde tijd,
– een bruto maandsalaris op basis van de CAO (en inschaling op basis van kennis en ervaring),
– opvang via UniKidz ‘eigen-kind-regeling’,
– 210 vakantie uren op basis van 36 uur per week;

Is UniKidz iets voor jou?
Wij hebben er nu al zin in dat jij bij ons komt werken. Dus stuur ons jouw CV zo snel mogelijk toe. Een motivatiebrief vinden we leuk en gaan we zeker lezen, maar voel je niet verplicht. Heb je nog vragen, dan mag je natuurlijk ook bellen of mailen naar Suzanne Visser via 020-4165691 of hr@unikidz.nl.