Wil jouw kind toegang krijgen tot een MindKidz Experience workshop in onze Makerspace? Zit jouw kind op een basisschool in IJburg in groep 5, 6, 7 of 8? Doe dan mee met onze winactie!

Binnen MindKidz bieden wij allerlei uitdagende activiteiten aan waarbij de hersenen aan het werk gezet worden! In deze workshop gaan kinderen met STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts & Mathematics) aan de slag. Met het concept denken, doen en delen krijgen kinderen een challenge waarmee ze aan de slag gaan.

Alle leerlingen van basisscholen in Amsterdam IJburg die in groep 5, 6, 7 of 8 zitten kunnen meedoen. Maar liefst 8 kinderen per basisschool maken kans op een unieke QR-code om toegang te krijgen tot deze geweldige workshop in onze Makerspace op locatie Haven. Deze workshops zullen plaats vinden in de zomervakantie in de week van 3 augustus 2020.

Meedoen kan tot 3 juli a.s. door hier het formulier in te vullen! Iedereen die meedoet krijgt bericht na 3 juli. De winnaars ontvangen een unieke QR code met meer informatie.

Veel succes!