Uitdagende activiteiten voor het uitkiezen, het hele jaar door!

Bij UniKidz zien we buitenschoolse opvang (BSO) als vrije tijd voor kinderen die ze naar eigen wens mogen invullen. Op onze BSO-locaties kunnen kinderen vanaf 4 jaar deelnemen aan creatieve, sportieve, leerzame en ontspannende activiteiten, zowel binnen als buiten.

Per jaar zijn er tijdens de schoolweken 3 activiteitenblokken van elk 10 weken. Na die 10 weken kunnen kinderen een andere activiteit kiezen en zo kennismaken met heel diverse vaardigheden en talenten. En voor de vakantieweken worden speciale vakantieprogramma’s georganiseerd met verrassende themagerichte activiteiten en interessante uitstapjes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Al onze activiteiten worden gecoördineerd door professionele instructeurs die kinderen volgens de UniKidz-filosofie uitdagen om spelenderwijs hun talenten te ontwikkelen. De UniKidz BSO-locaties zijn voorzien van ruimtes die elk één functie dienen: een STEAM-room (voor Science, Technology, Engineering, Art & Math) een sportzaal, danszaal, kinderkookstudio, theaterzaal, boerderij, klimbos, bijlesstudio, atelier, bibliotheek- en rustruimte, maar ook algemene BSO-ruimten. En outdoor-activiteiten vinden uiteraard buiten plaats.

Niet meedoen is ook OK
Het is overigens helemaal niet verplicht om een activiteit te kiezen. Als kinderen liever vrij spelen en willen deelnemen aan algemene BSO-activiteiten zoals Kapla bouwen, tekenen, bordspellen spelen, airhockeyen, tafelvoetballen, of rustig een boekje willen lezen in de bibliotheek, is dat ook helemaal goed. Daarnaast hebben wij voor alle leeftijdscategorieën aparte stilteruimten, voorzien van een zitbank en ligkussens, waar je heerlijk een kopje thee kunt drinken en waar onze begeleiders alles in rustige banen leiden.

Outdoor
Voor kinderen die graag veel buiten willen spelen worden verschillende outdooractiviteiten georganiseerd in het aangrenzende Theo van Gogh park, op het speel-grasveld aan de haven, de Boerderij maar ook in omliggende natuurgebieden als het Diemerpark en het strand van IJburg. Alles onder toezicht van professionals, veilig en fun.

Een greep uit de UniKidz activiteiten

JUDO
PAARDRIJDEN
THEATERLESSEN THEATERSCHOOL ACT
KLEDING ONTWERPEN
BALLET
ZWEMLES
MOUNTAINBIKEN
CONDITIE- & WEERBAARHEIDSTRAINING
KICKFUN 4KIDS
KOOKWORKSHOPS
JUMPGYM
WELLNESS EN SPA
BOOTCAMP
SIERADEN MAKEN
DJEMBE
HANDBALCLINIC
ALGEMENE BSO ACTIVITEITEN
KNUTSELEN MET PLAY- MAIS
VOETBALCLINIC
SHOW- EN MUSICALDANS
PONYMAATJES
HOUTBEWERKING
BAKKERIJ EN BANKET
OUTDOOR SPORT EN SPEL
VOLLEYBALCLINIC
BASKETBALCLINIC
RECREATIEF VOETBAL
HOCKEYCLINIC
GRENZELOOS KOKEN
3D KAARTEN MAKEN
IK KAN HET LEKKER ZELF!