Overslaan en naar de inhoud gaan
Scoolz Junior

Kinderen kunnen kiezen uit een gecombineerd activiteitenprogramma van in- en ontspannende activiteiten, denk daarbij aan Lego league, weerbaarheidstraining, jumpgym, kookworkshops, atletiek, streetdance, huiswerkbegeleiding, studievaardigheden, rekenen of begrijpend lezen.

Scoolz junior is onderdeel van UniKidz en biedt meer mogelijkheden voor kinderen uit groep 7 en 8 dan reguliere opvangorganisaties. Deze groep kinderen vindt het de buitenschoolse opvang vaak niet meer zo leuk en gaat na school liever zelfstandig naar huis. Scoolz junior speelt in op die ontwikkeling. Het is een leuke plek voor tieners waar ze ook zelfstandigheid kunnen ervaren maar wel met leeftijdsgenoten. Verder is een voordeel dat deze kinderen een eigen ruimte hebben. Ze kiezen uit het uitgebreide activiteitenprogramma waaronder ook hulp bij huiswerk. 

Maar er zijn ook voordelen voor de ouders. De kinderen zijn in een veilige omgeving met toezicht, ze eten en drinken gezond, zijn in beweging of krijgen hulp bij hun huiswerk. Daarnaast kunnen ouders van Scoolz Junior kinderopvangtoeslag aanvragen, wat aanzienlijk scheelt in de kosten.

Widgets

Sfeer proeven? Kom langs!

Wij laten je graag kennismaken met ons unieke concept.