Overslaan en naar de inhoud gaan
UniKidz Schuit

UniKidz Schuit bevindt zich in Jenaplanschool Atlantis in de Schuitenhuisstraat aan een karakteristiek Amsterdams hofje. Op deze locatie bieden we halve dagen voor- en vroegschoolse educatie (VVE) aan. Met deze groepen voor 2 tot 4-jarigen slaat UniKidz in samenwerking met de basisschool een stevige brug naar het onderwijs.

Wij stimuleren de ontwikkeling van onze kinderen door het aanbieden van activiteiten die bij hun leeftijd passen, zowel binnen als op het aangrenzend ruime speelterrein. We zorgen voor een mooie balans tussen de activiteiten volgens onze vier wetenschappelijk onderbouwde labels FitKidz (sport & beweging), SkillsKidz (maken & creëren), SoulKidz (met hart & ziel) en MindKidz (ontwikkeling & onderwijs). Naast de activiteiten is er uiteraard nog steeds voldoende gelegenheid voor de kinderen om lekker te ontspannen of uit te rusten. 

Deze leeftijdsfase - tussen de 2 en 4 jaar - is ontzettend leuk. De kinderen hebben inmiddels basisvaardigheden geleerd en zijn nieuwsgierig naar de wereld om hen heen. Je kind maakt grote stappen in de sociaal-emotionele ontwikkeling, ontwikkelt nieuwe motorische vaardigheden, wordt zindelijk en de woordenschat en taalvaardigheid groeit enorm. Tegelijkertijd treedt de peuterpuberteit op en komt het woordje nee regelmatig voorbij. Kortom, een mooie leeftijd om de activiteiten binnen ons activiteitenprogramma uit te breiden. 

Interesse in onze buitenschoolse opvang? Je bent van harte welkom bij onze nabijgelegen locatie UniKidz Aker (bij basisschool De Odyssee aan de Cycladenlaan). Op deze locatie staan wij na schooltijd, op studiedagen en in de vakantie's voor de kinderen klaar met een uitdagend activiteitenprogramma volgens onze 4 labels. 

UniKidz Schuit

Hieronder stellen wij ons enthousiaste team van locatie Schuit aan je voor!

  • SkillsKidz
  • UniKidz

Hanan

  • Locatiemanager Aker & Schuit
  • Pedagogisch medewerker BSO & VVE
  • UniKidz

Danielle

  • Teamleider Schuit
  • Pedagogisch mederwerker BSO & VVE

Widgets

Actueel