Overslaan en naar de inhoud gaan

Een kleine greep uit de activiteiten van FitKidz

Sport en bewegen zijn belangrijk in het activiteitenprogramma van UniKidz. Bewegen is essentieel voor de gezondheid van kinderen. Binnen FitKidz wordt bewegen op een leuke manier geïntegreerd met als doelstelling het cognitieve, sociaal-affectieve en motorische vermogen te versterken. Ons enthousiaste team van sport- en bewegingsleiders en sportinstructeurs verzorgt dagelijks een sportief programma en geeft de trainingen met passie.

Een kleine greep uit de activiteiten van MindKidz

Kinderen krijgen inzicht in hoe sommige dingen werken en ontstaan. Allerlei vaardigheden komen om de hoek kijken, denk aan concentratie, samenwerken, oplossingsgericht denken, creativiteit, presenteren en je fantasie gebruiken. Kinderen zijn van nature nieuwsgierig en daar maken we binnen dit label dankbaar gebruik van!

Een kleine greep uit de activiteiten van SkillsKidz

Bij SkillsKidz draait het om maken en creëren. Met andere woorden, creatief aan de slag met je handen. Met je handen werken is een manier om je mentale gezondheid te verbeteren. Dat blijkt uit wetenschappelijke studies. Het werken met klei, koken, vormgeven, beeldhouwen, naaien, tuinieren en schilderen zijn bijvoorbeeld geweldige manieren om je hersenen te stimuleren. Daarnaast zijn deze activiteiten ook geschikt om stress te verlichten en te werken aan je vaardigheden, concentratie en kalmte. 

Een kleine greep uit de activiteiten van SoulKidz

Binnen het label SoulKidz is er ruimte voor expressie maar ook rust vinden in jezelf. Kinderen ontwikkelen zichzelf op persoonlijk en sociaal vlak. Ze worden creatief uitgedaagd en leren samenwerken, oplossingsgericht denken en werken. Er is ruimte om fouten te maken zonder dat daar nadelige gevolgen aan hangen. Ze leren reflecteren. Waarom ging het goed of fout? Waarom was het leuk? Op fysiek gebied werken we aan lichaamsbewustzijn, flexibiliteit, kracht en conditie. SoulKidz zet kinderen in hun kracht.

Widgets