Overslaan en naar de inhoud gaan
Dagprogramma buitenschoolse opvang

De dagen bij UniKidz vliegen voorbij, er is zoveel te beleven!  Een schooldag bij de buitenschoolse opvang ziet er ongeveer als volgt uit.

Ons team haalt de kinderen aan het einde van de schooldag op bij school. Samen gaan ze naar de locatie waar ze hun spullen eerst opbergen. Dan lekker even spelen, met de juf kletsen of een boekje lezen tot alle kinderen binnen zijn.

Rond 15.30 uur gaan we aan tafel. De kinderen gaan naar hun eigen stamgroep en eten daar samen een broodje of cracker. Een gezellig moment om met elkaar bij te kletsen.

Rond 16.00 uur start het uitgebreide activiteitenprogramma. Elke 10 weken biedt UniKidz een nieuw activiteitenporgramma aan. Door het wisselende activiteitenprogramma komen kinderen in aanraking met onze labels FitKidz (sport & beweging), SoulKidz (met hart & ziel), SkillsKidz (maken & creƫren) en MindKidz (ontwikkeling & onderwijs). Meer informatie over onze activiteiten is hier te vinden

De meeste activiteiten vinden op onze eigen locaties plaats maar voor bijvoorbeeld zwemles, tennis, paardrijden of zeilen gaan we naar een andere locatie.

Na afloop van de activiteiten krijgen de kinderen fruit of een andere gezonde snack. Daarna is er tijd om vrij te spelen totdat de kinderen opgehaald worden. Wij verheugen ons alweer op de volgende keer!

Widgets

Actueel