Overslaan en naar de inhoud gaan
Theaterschool ACT bij UniKidz

UniKidz heeft een eigen theaterschool, ACT genaamd.  Bij ACT wordt lesgegeven door docenten die zijn opgeleid als theater-, zang-, en dansdocent en uit het werkveld komen. Theaterlessen bestaan uit de disciplines: acteren en drama, zang, en dans. 

Op een speelse manier leren kinderen zichzelf sociaal te ontwikkelen. Zonder dat ze het door hebben worden ze mondiger, staan steviger in hun schoenen en vaak ontdekken ze hun talenten in een of meer disciplines. Het gaat dus verder dan de lessen alleen. 

Door het structurele lesaanbod kunnen kinderen zich daadwerkelijk ontwikkelen. Het komt niet toevallig een keer voorbij maar er wordt verder gebouwd. Tijdens een theaterles leer je niet alleen technisch iets over theater of toneelspelen, je groeit ook als persoon. Je maakt een ontwikkeling door waar je de rest van je leven plezier van hebt.

De faciliteiten binnen de locaties bieden voldoende mogelijkheden om de theaterlessen intern aan te bieden. De theater-, dans- en sportzalen beschikken over de noodzakelijke inrichting om de lessen op een uitdagende, creatieve en veilige manier te verzorgen.

Widgets