Overslaan en naar de inhoud gaan
UniKidz Vallei

UniKidz komt naar Diemen! Je vindt onze nieuwe locatie in het Holland Park waar het unieke opvangprogramma van UniKidz toegankelijk is voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Wij openen de deuren van onze BSO ná de zomervakantie.

Activiteiten spelen een grote rol binnen UniKidz. Door onze activiteiten worden kinderen gestimuleerd om hun talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen. FitKidz richt zich op sport en beweging. De kinderen maken kennis met tal van sporten en bewegingsactiviteiten. Bij SkillsKidz draait het om maken en creëren. Met andere woorden, creatief aan de slag met je handen in het atelier, het theater of in de kookstudio. SoulKidz richt zich op cultuur, yoga, theater en dans. Met MindKidz krijgen de kinderen inzicht hoe dingen werken en ontstaan in de bijzondere STEAM Makerspace, Al onze activiteiten worden in blokken van tien weken door professionele instructeurs aangeboden aan de kinderen.

Maar ook buiten de eigen locatie worden activiteiten op structurele basis aangeboden. Je zwemdiploma? Precies, haal je bij UniKidz. Paardrijden? Zeker, bij UniKidz. Wij werken nauw samen met ondernemers, sportclubs, verenigingen en bewoners in de buurt. 

UniKidz Vallei

Meer weten?

Dat kan! Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Laat je gegevens achter en wij bellen je binnen één werkdag terug! 

Het enthousiaste team van Vallei

  • FitKidz
  • UniKidz

Tim

  • Locatiemanager Vallei
  • Pedagogisch medewerker BSO
  • UniKidz

Ruben

  • Pedagogisch medewerker BSO

Widgets

Actueel