Overslaan en naar de inhoud gaan

Aanmelden bij UniKidz doe je door op onderstaande link ‘mijn kind aanmelden’ te klikken. Dit doe je eenmalig en uitsluitend voor het eerste kind dat je aanmeldt. Na het afronden van de aanmelding ontvang je via e-mail inloggegevens van ons ouderportaal. Daarna is het toevoegen van een broertje of zusje heel eenvoudig.

Heb je al eerder een kind bij ons ingeschreven?

Dan zit het e-mailadres al in ons systeem en kan je geen nieuwe aanmelding doen via dit registratieformulier. In dat geval zijn er twee opties:

  • Je hebt de inloggegevens van ons ouderportaal nog beschikbaar. Het is dan mogelijk om je kind rechtstreeks in het ouderportaal aan te melden.
  • Ben je je inloggegevens kwijt? Dan kan je via onze website naar het ouderportaal en klik je op ‘wachtwoord vergeten’. Zodra je een nieuw wachtwoord hebt aangemaakt kan je eenvoudig een kind toevoegen.

Wij gaan voor je aan de slag!

Nadat wij je aanmelding hebben ontvangen gaan we meteen voor je aan de slag! We checken of de aangevraagde dagen beschikbaar zijn en of alle informatie compleet is. Is alles duidelijk en is er plek? Dan mailen we een contract. Zodra je online akkoord hebt gegeven op de inhoud van dit contract, is je kind aangemeld en is de inschrijving compleet. Mocht er niet direct plek zijn of ligt de datum van inschrijving te ver in de toekomst, dan nemen we contact op om uit te leggen wat de vervolgstappen zijn.

Nog vragen? Neem snel contact op met onze medewerkers bij Planning & Plaatsing! We helpen je graag.

Tot snel bij UniKidz!

Met vriendelijke groet,
Team UniKidz

Afdeling Planning & Plaatsing: 
telefoon: 085 - 580 7000
Email: informatie@unikidz.nl

Widgets