Overslaan en naar de inhoud gaan
Summer Camp

UniKidz organiseert deze zomer een geweldige Summer Camp vol met leuke en leerzame STEAM-activiteiten! Tijdens onze Summer Camp doe je mee met toffe STEAM activiteiten zoals Drones, VR/AR, Lego & Programmeren, Science & Crime Scene, MakeDo & Build Your Own Robot – er is voor ieder wat wils. Zoals gebruikelijk zullen onze ervaren begeleiders zorgen voor een veilige en stimulerende omgeving waar kinderen spelenderwijs kunnen ontdekken en leren. Schrijf je in voor de UniKidz Summer Camp en beleef een onvergetelijke en leerzame zomer vol avontuur en plezier!

Educatieve STEAM activiteiten

Er is zoveel te doen tijdens het Summer Camp! Ontdek de VR-wereld, speel spannende games en overwin uitdagingen samen met andere kinderen! Bestuur en programmeer rijdende robots zoals Codey Rocky en speel het spel kat en muis. Doe mee met spectaculaire proefjes die je versteld doen staan, zowel binnen als buiten. Word de beste dronepiloot door uitdagende parcours en time challenges te volbrengen. En weet jij wie het gedaan heeft als je een crime scene onderzoekt? 

Praktische info

Het Summer Camp is van 23 tot en met 25 juli van 09.00 tot 15.00 uur voor kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 13 jaar. De totale kosten voor deelname aan het Summer Camp zijn € 245 p.p.

Locatie: UniKidz Floriande - Waddenweg 87, 2134 XL Hoofddorp

Widgets