Overslaan en naar de inhoud gaan
Aandacht voor de allerkleinsten

Onze allerkleinsten worden volop uitgedaagd om zich verder te ontwikkelen. Dat ontwikkelen doen ze vervolgens eigenlijk (van) zelf, op hun eigen speelse manier ‘vanzelfontwikkeling’ noemen we dat bij UniKidz. Natuurlijk onder de liefdevolle begeleiding van ons deskundige team. 

Ontwikkeling

Wij stimuleren de ontwikkeling van onze kinderen door het aanbieden van activiteiten die bij hun leeftijd passen. Met een mooie balans tussen actieve en ontspannende activiteiten, zowel binnen als buiten. Hierbij maken we gebruik van de natuurlijke nieuwsgierigheid die elk kind in zich heeft. Want er gebeurt nogal wat in de ontwikkeling van baby naar peuter, zoals de motorische ontwikkeling, fijne motoriek, sociaal-emotionele ontwikkeling, communicatie en taalontwikkeling en zelfredzaamheid. Ze veranderen van hulpeloze wezentjes in kinderen die staan, rennen, praten, proeven, etc. Daarnaast stimuleren onze activiteiten deze ontwikkeling nog eens op een extra leuke manier. En natuurlijk is er ook voldoende gelegenheid voor de kinderen om lekker te ontspannen, slapen of naar een verhaaltje te luisteren.

Bij UniKidz zijn de kinderdagverblijven zo ingericht dat kinderen op een veilige manier hun gang kunnen gaan. Omdat onze locaties zijn uitgerust met ruimtes als een sportzaal, kookstudio, dans-/theaterzaal, STEAM Makerspace, atelier en een buitenspeelruimte kunnen we veel activiteiten op onze eigen locaties verzorgen. 

Op onze kinderdagverblijven werken we met vaste gezichten op de groep. Dit geeft vertrouwen en zorgt voor geborgenheid. Onze pedagogisch medewerkers zorgen voor een prettige sfeer zodat kinderen zich snel thuisvoelen bij UniKidz. Ons team bestaat uit bevlogen MBO-, HBO- en WO-gediplomeerde medewerkers, met ieder zijn eigen specialisme. Denk daarbij aan bijvoorbeeld een creatief therapeut, dans- en theaterdocent, sport- en bewegingsleider, verpleegkundige en pedagogisch coaches.

Werken bij UniKidz is echt het leukste wat er is!

- Marcella, teamleider kinderdagverblijf UniKidz
Werken bij UniKidz is echt het leukste wat er is!

Widgets

Sfeer proeven? Kom langs!

Wij laten je graag kennismaken met ons unieke concept.