Overslaan en naar de inhoud gaan
Huiswerkbegeleiding

Loopt het op school bij je kind even niet lekker? Is er behoefte aan een fijne plek waar de focus echt op huiswerk ligt? Lukt het niet om zelf de juiste begeleiding te bieden aan je opstandige puber? Bij Scoolz snappen we als geen ander dat deze periode een uitdaging kan zijn. Er gebeuren zoveel dingen in het leven van je kind dat school vaak niet bovenaan de prioriteitenlijst staat. Bij je kind dan. Want als ouder ken je het belang van een goede opleiding voor de toekomst. Of wil je in ieder geval dat het best haalbare niveau gehaald wordt. 

De optie van huiswerkbegeleiding wordt vaak niet met gejuich bij je kind ontvangen. Maar het kan wel degelijk helpen om overzicht te creƫren, beter te leren plannen, en huiswerk op tijd af te hebben. Het zorgt bovendien voor een betere voorbereiding op tentamens of proefwerken. Dus zeker de moeite waard om een tijdje te proberen!

Bij Scoolz geen steriele muren in een saaie omgeving. Wij geloven in een huiselijke sfeer. Er is een gezamenlijke huiswerktafel, er zijn focusplekken en een stiltekamer. 

Widgets