Overslaan en naar de inhoud gaan
UniKidz als werkgever

Waarom UniKidz?

We werken vanuit diverse locaties in Amsterdam en omgeving, zowel kinderdagverblijven (0-4 jaar), buitenschoolse opvang (4-12 jaar) als Scoolz (10-18 jaar). We hebben een superleuk team en zijn altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken. Bij ons is werken, werken vanuit passie en talent. Geef jouw talent door aan jong talent en zorg dat wij voor onze kinderen de leukste, actiefste en educatief veelzijdigste opvang van Nederland blijven. 

In een tijd waarin kinderopvang een bezigheid is geworden van investeringsfondsen, staan bij UniKidz de kinderen centraal. Als onderdeel van het opvangprogramma biedt UniKidz een grote verscheidenheid aan activiteiten. Onze kinderen krijgen zwemles, gaan naar paardrijden, krijgen theaterles, dansles, ontwerpen, zeilen, golfen en nog veel meer. Bij ons werken niet alleen pedagogisch medewerkers, maar ook theaterdocenten, sportinstructeurs, dansleraren, STEAM-specialisten en allerlei andere professionals die net als wij de uitdaging zien om kinderen in hun kracht te zetten en hun talenten te laten ontdekken door het aanbieden van activiteiten. UniKidz heeft in Amsterdam en omgeving meerdere locaties. We groeien snel, maar groei is geen doel op zich.

‘Mijn passie is mijn werk’

- Nadieh – dansinstructeur en creatieve duizendpoot
‘Mijn passie is mijn werk’

Waarom jij?

Dat onze kinderen belangrijk voor ons zijn is inmiddels wel duidelijk, maar waarom zou jij nu bij UniKidz aan de slag gaan? Heel simpel. Bij UniKidz staan niet alleen de kinderen centraal, maar onze medewerkers ook! We juichen diversiteit toe op de werkvloer (geslacht, leeftijd, culturele afkomst, geloofsovertuiging, seksuele geaardheid, etc.). We hechten enorm veel waarde aan ons UniKidz DNA (vrijheid, openheid en liefdevol) en willen medewerkers blijven uitdagen om de beste versie van zichzelf te zijn. We kijken daarbij heel specifiek naar jouw talenten en passie. Waar word jij nu echt gelukkig van? Dansles geven, kickboks trainingen verzorgen, theater of science lessen geven? Wij zorgen ervoor dat je die lessen bij ons ook daadwerkelijk kan geven, zodat onze kinderen ook van jouw talent kunnen profiteren. 

Widgets