Overslaan en naar de inhoud gaan
UniKidz Sterrenwerk

UniKidz komt naar Sassenheim. Op 26 februari 2024 openen wij de deuren van onze baby- en peuteropvang én de buitenschoolse opvang. Je vindt onze locatie in de nieuwbouw van Kindcentrum Het Sterrenwerk waar het unieke opvangprogramma van UniKidz toegankelijk is voor kinderen van 0 tot 13 jaar. 

Activiteiten spelen een grote rol binnen UniKidz. Door onze activiteiten worden kinderen gestimuleerd om hun talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen. FitKidz richt zich op sport en beweging. De kinderen maken kennis met tal van sporten en bewegingsactiviteiten. Bij SkillsKidz draait het om maken en creëren. Met andere woorden, creatief aan de slag met je handen in het atelier, het theater of in de kookstudio. SoulKidz richt zich op cultuur, yoga, theater en dans. Met MindKidz krijgen de kinderen inzicht hoe dingen werken en ontstaan in de bijzondere STEAM Makerspace, Al onze activiteiten worden in blokken van tien weken door professionele instructeurs aangeboden aan de kinderen.

Maar ook buiten de eigen locatie worden activiteiten op structurele basis aangeboden. Je zwemdiploma? Precies, haal je bij UniKidz. Paardrijden? Zeker, bij UniKidz. Wij werken nauw samen met ondernemers, sportclubs, verenigingen en bewoners in de buurt. 

Meer weten?

Dat kan! Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Laat je gegevens achter en wij bellen je binnen één werkdag terug! 

UniKidz Sterrenwerk

Het team van UniKidz Sterrenwerk

  • FitKidz
  • UniKidz

Lisanne

  • Locatiemanager Orion & Sterrenwerk
  • Pedagogisch medewerker BSO & KDV

Widgets

Meet & Greet op 13 september 2023

Op woensdag 13 september a.s. ben je van harte welkom tijdens de Meet & Greet van UniKidz Sterrenwerk. 

Actueel