Overslaan en naar de inhoud gaan
Ontwikkelingsvoorsprong

Bij UniKidz begrijpen we dat elk kind uniek is en een eigen tempo van ontwikkeling heeft. Daarom bieden wij voor kinderen (peuters) met een ontwikkelingsvoorsprong extra uitdagingen aan op het gebied van bijvoorbeeld taal en activiteiten. Dit doen wij op onze locatie UniKidz Kade op Amsterdam IJburg, in samenwerking met basisschool De Poseidon.

Een verrijkend aanbod

Wij verrijken ons aanbod voor kinderen bijvoorbeeld door middel van STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts, and Mathematics) activiteiten, waarbij peuters op jonge leeftijd leren onderzoeken, probleemoplossend te denken en te programmeren. Daarnaast bieden we uitdagende programma’s aan zoals peutergym, kunst- en theaterlessen, waardoor kinderen zich op verschillende vlakken kunnen ontwikkelen. Al deze activiteiten zijn zo ontwikkeld om de nieuwsgierigheid en creativiteit van de kinderen stimuleren. Ook werken wij met een verdiepend aanbod vanuit de Uk en Puk methode, dat verschillende thema’s aan bod laat komen.

Experts op het gebied van ontwikkelingsvoorsprong

Onze medewerkers zijn opgeleid tot experts op het gebied van ontwikkelingsvoorsprong (en het herkennen daarvan) en zetten zich volledig in om elk kind te helpen het beste uit zichzelf te halen.

Bij UniKidz staat de ontwikkeling van het kind centraal en zorgen wij voor een veilige, uitdagende en stimulerende omgeving waar leren en plezier hand in hand gaan.

Heeft jouw kind een ontwikkelingsvoorsprong?

Als ouders aanwijzingen hebben dat hun kind een ontwikkelingsvoorsprong heeft, kunnen zij dit aangeven bij ons team op locatie. Wij zullen dan een intake doen om de behoeften en mogelijkheden van het kind te beoordelen en te zorgen voor de best passende begeleiding en uitdaging.

UniKidz Kade

Widgets