Laat zien wie je ook allemaal bent

Ook voor kinderen die niet naar de BSO gaan

De magie van het theater prikkelt veel kinderen een andere kant van zichzelf te laten zien. Acteren, zingen en dansen zijn hele vrije manieren waarop kinderen veel over zichzelf kunnen ontdekken.

presentatie-theaterschool-act

Theaterlessen voor kinderen

De theaterlessen voor kinderen in ons theater worden verzorgd door Theaterschool ACT. Door te werken met ervaren professionals uit de theaterwereld is de kwaliteit van hoog niveau. De lessen worden op zo’n manier gegeven dat kinderen zich veilig voelen. Iedereen respecteert en motiveert elkaar. Dan kunnen kinderen zichzelf ook echt laten zien. 

Programma

Woensdag: 15.00 – 17.15 uur
Vrijdag: 16.00 – 18.15 uur
meer informatie

Tarieven

30 lessen van 2 uur €465,-
meer informatie

Inschrijven

Programma

Theaterschool ACT geeft les aan kinderen van 6 tot en met 18 jaar.

Wekelijks hebben de leerlingen twee uur les. Spel/acteren, zang en dans worden afgewisseld en er is een kleine pauze om iets te eten en drinken.

woensdag: 15.00 – 17.15 uur
vrijdag: 16.00 – 18.15 uur

Tarieven

Een schooljaar bestaat uit 30 lessen van 2 uur. De kosten bedragen € 465,- voor 30 lessen. Er kan in termijnen betaald worden. Het is mogelijk om gedurende het jaar in te stromen. Het lesgeld wordt dan verrekend met het aantal lessen dat nog gegeven wordt.

Inschrijven

Inschrijven of uw kind aanmelden voor een proefles kan door het formulier in te vullen via de rode knop hieronder. U schrijft uw kind in voor het hele schooljaar. UniKidz members krijgen korting.

Contact

Theater ‘ben-ik-in-beeld’
telefoon: 020-4160535

correspondentieadres:
Eva Besnyöstraat 11
1087 KR Amsterdam

www.benikinbeeldtheater.nl
info@benikinbeeldtheater.nl