Ons kleinschalige kinderdagverblijf biedt een warme en veilige omgeving waar kinderen alle ruimte krijgen om zichzelf te ontwikkelen

Door een mooie balans van actieve en ontspannende activiteiten, zowel binnen als buiten, worden kinderen in de leeftijdsgroep 0-4 jaar volop uitgedaagd om zich verder te ontwikkelen. Dat ontwikkelen doen ze vervolgens eigenlijk (van) zelf, op hun eigen, speelse manier: ‘vanzelfontwikkeling’ noemen we dat bij UniKidz.

Hiervoor hebben wij binnen ons kinderdagverblijf prikkelende en inspirerende ruimtes ingericht waar kinderen worden uitgedaagd om te bewegen, te ontdekken, ervaren en al doende te leren. Dat doen ze onder andere in een sportzaal, danszaal, verschillende themakamers, ons creatief atelier, de kinderkookstudio, een vertelkamer en een uiteraard kindvriendelijke tuin. Vanzelfsprekend altijd onder begeleiding van onze professionele medewerkers.

UniKidz biedt:

  • Biologische voeding, inclusief warme maaltijd (excl. melkvoeding)
  • Eco luiers en verzorgingsproducten
  • Dagelijkse sport/spel/dans/drama activiteiten
  • Vast pedagogisch team
  • VVE+ (voorschoolse en vroege educatie met een plus)
  • Open op maandag tm vrijdag van 7.30-18.30 uur
  • UniKidz Family Membership voordelen (klik hier voor meer informatie)

kinderdagverblijf
kinderdagverblijf Amsterdam Unikidz

Dagelijkse kinderopvang

Als ouder vertrouwt u uw dierbaarste “bezit” toe aan ons. Het vertrouwen van u als ouder en kind mag niet beschaamd worden. Wij willen u de zekerheid bieden dat uw kind, tijdens uw afwezigheid in een geborgen en veilige omgeving met liefde en zorg door onze leidsters wordt opgevangen en hierbij zorg wordt gedragen voor de dagelijkse opvoeding van uw kind. Wij willen graag dat de kinderen zich thuis voelen binnen ons kinderdagverblijf, en moeten kunnen terugvallen op een vertrouwde opvoeder, en vanuit die veilige omgeving de wereld om hen heen kunnen verkennen en leren omgaan met andere kinderen.

Het creëren van een veilige en geborgen omgeving is een samenspel tussen leidsters, kinderen en de ruimte waarin ze zich bevinden. Vaste leidsters in een groep, die zorgen voor een grote mate van continuïteit is een belangrijke factor. Kinderen kunnen zich zo hechten aan onze leidsters, waarmee ze vertrouwd raken en waar ze zich veilig voelen.