Overslaan en naar de inhoud gaan

UniKidz Schuit opent peuteropvang (VVE) in Jenaplanschool Atlantis. UniKidz Aker opent buitenschoolse opvang (BSO) in basisschool de Odyssee. Voor kinderen, ouders en medewerkers van UniKidz, Atlantis en de Odyssee is het een geweldige stap om de ontwikkeling van 2 tot en met 13 jaar van dichtbij mee te kunnen maken en kinderen hierbij te coachen. UniKidz werkt nauw samen met Atlantis en de Odyssee waardoor bijvoorbeeld kinderen van de voorschool al regelmatig een kijkje kunnen nemen op de 'echte' school. Het aansluitend kunnen volgen van de ontwikkeling van de kinderen van 4-13 jaar werkt heel positief. 

Het concept van UniKidz om kinderen hun talenten te laten ontdekken en ontwikkelen sluit mooi aan bij de visie van de school. Door middel van het aanbieden van activiteiten in de vier ontwikkelingsgebieden FitKidz, MindKidz, SoulKidz en SkillsKidz worden kinderen optimaal gestimuleerd in hun ontwikkeling. Dat begint al bij de allerkleinsten. 

De locatie zal met ingang van augustus 2021 de deuren openen. Een (digitale) rondleiding door de huidige locatie en inschrijven is nu al mogelijk!